Filmové Halo už příští rok?
Halo Novinka Filmové Halo už příští rok?

Filmové Halo už příští rok?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

<strong>Aktualizace: Microsoft vše popřel!</strong> Francouzská tisková zpráva k nejnovějšímu dílu knižního Halo se překvapivě zmiňuje i o dlouho plánovaném filmu.

Reklama

Aktualizace: Microsoft popřel, že by se připravoval film inspirovaný sérií Halo.

"Informace v tiskové zprávě jsou nepřesné," uvedla mluvčí společnosti Microsoft. "V současné době nemáme žádné plány na celovečerní Halo film. Zaměřujeme se na vývoj Halo: Anniversary a Halo 4."

Původní zpráva

Ten by se měl údajně v kinech objevit již během příštího roku, přičemž z dosud nespecifikované pozice by na něj měl dohlížet Steven Spielberg.

Tedy člověk, který na něm střídavě spolupracoval v podstatě od roku 2006, kdy s myšlenkou na předělávku přišel režisér veleúspěšné trilogie Pán prstenů, Peter Jackson.

Od té doby ale bylo tak nějak ticho po pěšině a jeden čas bylo dokonce oznámeno ukončení produkce. O to překvapivější zpráva to je.

Těžko soudit zda-li Dreamworks na filmu opravdu pracují, nicméně zdá se nereálné, aby to snímek, jenž bude bez pochyby vyžadovat nemalý zásah digitálních kouzelníků, stihl na trh v tak krátkém čase. Zvlášť, když se podle všeho ještě ani nezačalo natáčet. A věřte tomu, že tak velký projekt by bylo nemožné utajit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama