Gearbox chystá kompetitivní střílečku s prvky karetních her
Project 1v1 Novinka Gearbox chystá kompetitivní střílečku s prvky karetních her

Gearbox chystá kompetitivní střílečku s prvky karetních her

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Titul nese pracovní označení Project 1v1, který dává jasně najevo, že nás čekají souboje dvou hráčů.

Reklama

V Gearboxu očividně není o práci nouze. Tamní vývojáři připravují třetí Borderlands a další Brothers in Arms, ale to zjevně vedení studia nebrání v tom, aby dávalo zelenou dalším počinům.

Jeden z nich nese pracovní označení Project 1v1. V něm nás čeká kompetitivní střílečka hraná z pohledu první osoby, která kombinuje rychlé souboje jednoho proti jednomu s prvky typickými pro sběratelské karetní hry.

Tak je alespoň Project 1v1 popisován na oficiálním webu, na jehož existenci upozornil server ShackNews. Na něm najdeme i popis tří herních módů. V Ranked režimu vás hra v závislosti na úrovni spojí s dalším hráčem, abyste mohli bojovat v hodnocených zápasech a získávat zkušenostní body a krabice obsahující nové karty. Challange nabízí možnost vyzvat kamaráda k přátelskému zápasu a Arena vám umožní vyzvat aktálního šampiona arény a za pomoci výhry ho případně nahradit.

Datum vydání či plnohodnotného odhalení projektu není zatím známo, v průběhu léta však dojde na uzavřené technické testování, do něhož se můžete na zmíněném oficiálním webu přihlásit. Cílem je otestovat online infrastrukturu a získat zpětnou vazbu hráčů, která ovlivní další vývoj. Pro test však budou vyhrazeny americké servery, což znamená, že se vybraní hráči z ostatních regionů mohou setkat s horším výkonem.

Zatím bohužel nevíme ani to, na jaké platformy vlastně Project 1v1 míří, i když se snad dá počítat minimálně s PC. Bude každopádně zajímavé sledovat, co se z tohohle počinu vlastně vyklube. Snad bude úspěšnější a zajímavější než Battleborn. Pro začátek bude jistě stačit, aby tentokrát Gearbox nešel do přímého boje s nějakou očekávanou, žánrově a tematicky podobnou hrou od Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama