Ghostwire: Tokyo se dočkalo vydání slovenské lokalizace
Novinka Ghostwire: Tokyo se dočkalo vydání slovenské lokalizace

Ghostwire: Tokyo se dočkalo vydání slovenské lokalizace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hru si můžete nově zahrát v blízkém jazyce.

Reklama

Na poli fanouškovských lokalizací jsou kromě českých překladatelů aktivní i naši sousedé ze Slovenska. V některých případech se tak může stát, že se hra místo české lokalizace dočká právě překladu do pro nás blízké slovenštiny. Do této skupiny her přibyla duchařská akce Ghostwire: Tokyo, která nově dostala právě slovenskou lokalizaci.

Za překladem stojí autoři Andrej Eperješi a Michal „BoBo“ Bobuš, kteří lokalizaci zveřejnili také na webu Prekladyher.eu. Autoři v krátkém příspěvku upozorňují, že v současnosti nemají přeložený obsah, který Ghostwire: Tokyo před několika dny obdrželo v rámci aktualizace s názvem Spider’s Thread.

„Lokalizácia je určená výhradne pre anglickú verziu hry 8.23. Podporované sú aj vyššie verzie, avšak inštalátor v takom prípade vykoná zníženie verzie hry späť na 8.23 a po nainštalovaní lokalizácie budete musieť začať hrať od začiatku! Vaše uložené hry z verzie 8.23 budú funkčné s ďalšou verziou prekladu, ktorá prinesie podporu pre novšie verzie hry.

Slovenský jazyk by mal byť v hre aktívny ihneď po nainštalovaní lokalizácie. Nezabudnite si v ponuke zapnúť titulky! Vzhľadom na to, že preklad je určený pre verziu hry 8.23, rozšírenie Spider's Thread nie je po nainštalovaní prekladu dostupné. Na jeho podpore momentálne pracujeme a bude súčasťou ďalšej verzie prekladu,“ dodávají autoři překladu.

Níže se můžete podívat na ukázku z hraní přeložené verze. Bližší informace o hře Ghostwire: Tokyo vám nabídne naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama