Gravity Rush 2 bude mít asynchronní multiplayer
Gravity Rush Novinka Gravity Rush 2 bude mít asynchronní multiplayer

Gravity Rush 2 bude mít asynchronní multiplayer

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Keiichiro Toyama prozradil na Paris Games Week pro PlayStation France novinky ohledně Gravity Rush 2.

Reklama

Toyama se kladně vyjádřil ohledně hardwaru PlayStationu 4: „Protože jde o hru pro PS4, můžeme udělat celou řadu nových věcí. Je toho ještě hodně na zlepšení. Je to skvělá platforma, takže můžeme vyvinout a využívat pro hraní neuvěřitelné techniky."

Pokračování nabídne také nové bojové režimy: „Předchozí titul měl pouze jeden režim Normal, který byl poměrně jednoduchý a lineární. Mnoho hráčů nás ale žádalo, abychom přidali něco nového. Takže jsme přidali dva nové módy, ale ovládací prvky zůstaly zhruba podobné. Budete moci použít stejné příkazy, ale zároveň také jiný druh akcí. Budete teď mít možnost vybrat si, jak chcete vlastně bojovat."

„Co se týká multiplayerového režimu, byly by možnosti hrátek s gravitací příliš omezené. Tak jsme se rozhodli je naprosto vyloučit. Připravujeme několik vychytávek, díky kterým se budete moci spojit s přáteli asynchronním způsobem. Ty ale budou oznámeny později."

Keiichiro Toyama se zmínil také o předělávce Gravity Rush Remastered: „Přepracovaná verze Gravity Rush bude vydaná na počátku roku 2016. Přesné datum zatím není oznámeno, ale nevyjde později než Gravity Rush 2. [poznámka redakce: Datum je již známo. Jde o 9. února v Severní Americe a 10. února v Evropě.] To bude obsahovat všechen stahovatelný obsah, všechny tři DLC, které byly vydány samostatně. Bude také obsahovat nový režim Gallery, kde najdete obrázky postav a ukázky uměleckých děl."

Nakonec ještě Toyama promluvil o možnostech PlayStation VR: „V tuto chvíli neočekáváme tvorbu PlayStation VR verze hry. Ale tým pracuje na prototypu pro virtuální realitu a zatím funguje velmi dobře. Pro mne je tato nová platforma velmi zajímavá. Neměli byste z ní spouštět oči."

Gravity Rush 2 vyjde pro PlayStation 4 v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama