Gravity Rush 2 na E3 - trailer, screenshot a gameplay
Gravity Rush 2 Novinka Gravity Rush 2 na E3 - trailer, screenshot a gameplay

Gravity Rush 2 na E3 - trailer, screenshot a gameplay

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Kat bude zjišťovat tajemství svého původu.

Reklama

Sony na letošní E3 ukázala něco víc s chystaného pokračování hry Gravity Rush. Královna gravitace Kat čelí novému nebezpečí, ohrožuje strukturu samotného vesmíru. Navíc jde stále po stopách tajemství svého původu a po boku s Raven bude muset zvládnout tři různé styly útoků, obří nepřátele a masivní boje s bossy.

Gravity Rush 2 je pokračováním velmi kladně přijaté PS Vita hry, které se ale z kapesní konzole přesouvá na PlayStation 4. Za vývojem ale stále stojí SIE WWS JAPAN Studio.

Příběh pokračuje v době těsně po skončení první hry a Kat se vrací do hry se svou partnerkou Raven a policistou Sydem. Společně musí vyšetřit podivné gravitační vlny, které se začnou objevovat nad Hekseville. Naše gravitační královna Kat je ale doslova spolknuta obří gravitačnm bouři a dostává se do vzdálené hornické oblasti, kde ji čekají další úkoly.

Bohužel se tím oddělí od Dusty, svého kočičího zdroje gravitačních sil, a je nucena společně se Sydem získat na svou stranu horníky z rudného dolu. Nicméně velmi brzy budou čelit nebezpečným Scarabům (jde vlastně o nový druh Nevi, kteří ohrožují Kat i celou důlní vesnici), číhají v blízkosti gravitačních bouří.

Šéf Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Shuhei Yoshida a režisér Gravity Rush 2 Keiichiro Toyama pak společně usedli na letošní E3 k demu hry a během PlayStation Underground live streamu ukázali její stav. Hraní začíná v čase 5:06:35.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama