Gravity Rush 2 vyjde nejdříve v Evropě
Gravity Rush 2 Novinka Gravity Rush 2 vyjde nejdříve v Evropě

Gravity Rush 2 vyjde nejdříve v Evropě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Až pak se dostane PS4 pokračování do Japonska a do Ameriky.

Reklama

Tak už to máme potvrzené přímo od společnosti Sony Interactive Entertainment. Gravity Rush 2 vyjde pro PlayStation 4 ještě před koncem roku a asi nejzajímavější je to, že nejdříve v Evropě a to 30. listopadu. Následovat má 1. prosince Japonsko a 2. prosince Amerika a Velká Británie.

U některých evropských obchodníků pak mají být předobjednávky odměněny alternativním obsahem v podobě bílého kostýmu pro Kat a Director’s Choice soundtracku s hudbou ze hry. Předobjednávky na evropském PlayStation Store budou automaticky obsahovat oba tyto digitální bonusy spolu s PlayStation 4 tématem.

Jen pro zajímavost bude v Japonsku k sehnání limitovaná edice prvního nákladu hry obsahovat navíc Blu-ray disk se speciálním anime Gravity Rush a kódy na stáhnutí soundtracku Director’s Choice a kostýmu bílé Kat, vše zabaleno ve speciálním boxu. Předobjednávky v Severní Americe budou odměněny stejným kostýmem a 9 skladbami na Select Soundtracku. Za předobjednávku na PSN pak zde okamžitě získáte 10 PSN avatarů ze hry.

Sony dále přišlo se zprávou, že se dočkáme doprovodného 3D CG anime od studia Khara jménem Gravity Rush The Animation: Overture. Zde se dovíme více o době mezi prvním a druhým Gravity Rush.

Vydán byl i nový trailer a tak zatímco Kat, Raven a Syda už známe, a opět se s nimi v Gravity Rush 2 uvidíme, představuje nám novou tvář - záhadného anděla strážného, ​​který se občas ukáže, aby Kat pomohl v nouzi. Jméno tajemné postavy je jednoduše Anděl a je popisována jako superhrdinka s agresivním a divokým bojovým stylem. Ovládá schopnost krystalizace, díky které dokáže taky okamžitě zregenerovat své zdraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama