TGS 2020 pouze online a Fairy Tail v druhém traileru
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka TGS 2020 pouze online a Fairy Tail v druhém traileru

TGS 2020 pouze online a Fairy Tail v druhém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

A dále novinky u One Punch Mana, Captaina Tsubasy nebo sérii Tales of. A mnoho dalšího.

Reklama

Tokio Game Show 2020 Online

Letošní Tokio Game Show 2020 nahradí online akce s velmi jednoduchým názvem a to Tokio Game Show 2020 Online. Computer Entertainment Supplier’s Association dále oznámila, že proběhne v době od 23. do 27. září na oficiálních internetových stránkách Tokio Game Show.

TGS 2020 Online nám představí různé společnosti a organizace, mezi kterými najdete vše od významných velkých vydavatelů až po vývojáře nezávislých her. Těšit se můžeme na nejnovější aktualizace včetně oznámení nových titulů a také služeb.

Tokio Game Show 2020 Online také nabídne živé přenosy eSportových turnajů a prezentovány mají být i nové informace ohledně předmětů, souvisejících s hrami.

Pořadatelem také připravují celou řadu online diskusí, které se týkají nejnovějších témat ve hrách, které budete moci sledovat zdarma.

Vystavovatelé a všichni ti, kteří se zabývají obchodem s videohrami, budou moci využívat online systémy pro porovnávání obchodování, které budou spuštěny někdy v polovině srpna.

Computer Entertainment Supplier’s Association v současné době přijímá registraci vystavovatelů, žádosti o účast v Selected Exhibit pro indie scénu a do Sense of Wonder Night 2020, což je soutěž ohledně nových herních nápadů.


Fairy Tail

Koei Tecmo a vývojáři z Gustu vydali druhý oficiální trailer a sadu screenshotů ze hry Fairy Tail, která vyjde pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 30. července v Evropě a Japonsku a pak 31. července v Severní Americe.

Mimořádný svět Fairy Tail plný kouzel a draků bude ve hře zobrazen v pozoruhodných detailech, které jistě ocení fanoušci anime a manga série po celém světě. Postavy se ve hře mohou spojit v Unison Raidu a svá kouzla vypustit najednou. Tato schopnost měla mít původně premiéru v anime a manze Fairy Tail, ale ve hře budou představeny úplně nové magické a týmové power-upy.

Japonská verze traileru zde.


One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Čtvrtou stáhnutelnou postavou do hry One Punch Man: A Hero Nobody Knows má být podle časopisu Weekly Jump Garou.

DLC balíček s Garou bude obsahovat další scénář související s Garou, set avatarů a speciální pohyby.

Následná bezplatná aktualizace přidá Destroyed Arenu.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC a vy si ji můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

TGS 2020 pouze online a Fairy Tail v druhém traileru

The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki

Falcom debutoval během posledního live streamu Dengeki PlayStation s prvním trailerem standardní délky pro The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki.

Tři a půl minutový trailer nám představí čtyři protagonisty hry, systém Cross-Story, více než 50 hratelných postav a kupu vedlejšího obsahu, jako jsou různé epizody zaměřené na jednotlivé postavy a různé mini-hry.

Vydání The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki se chystá v Japonsku pro PlayStation 4 už 27. srpna. Níže se ještě můžete podívat na sérii screenshotů s minihrou Magical Girl Alisa RS a vedlejších epizod, které lze odemknout postupným průchodem dungeonu True Reverie Corridor.


Tales of Arise

Bandai Namco odložilo vydání hry Tales of Arise z původně plánovaného neurčitého termínu "rok 2020" na zcela neupřesněnou dobu.

Producent Yusuke Tomizawa ve zprávě uvedl, že pokračující pandemie COVID-19 ovlivnila některé aspekty vývoje, tým se i přesto snažil situaci přizpůsobit. Bohužel ale bude potřebovat více času aby dosáhli požadované kvality a poskytli hráčům očekávaný zážitek, na který čekají.

Celou zprávu naleznete zde.

Tales of Arise mají vyjít ve verzi pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC.

TGS 2020 pouze online a Fairy Tail v druhém traileru

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco vydalo nový trailer ke hře Captain Tsubasa: Rise of New Champions, který nám představí postavy z týmu Argentina Junior Youth.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna. Captain Tsubasa: Rise of New Champions můžete předobjednávat v našem obchodě Xzone.cz.

Zdroj: CESA, Koei Tecmo, Ryokutya2089, Falcom,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama