Herní Fairy Tail je zasazen do doby úpadku guildy
Novinka Herní Fairy Tail je zasazen do doby úpadku guildy

Herní Fairy Tail je zasazen do doby úpadku guildy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Nejnovější informace o RPG od Gustu potvrzují Gajeela Redfoxe a Juvii Lockser.

Reklama

Koei Tecmo a studio Gust vydali nové informace a sérii screenshotů k připravované herní adaptaci Fairy Tail. Mimo jiné byly potvrzeny nové hratelné postavy Gajeel Redfox a Juvia Lockser, časové zasazení příběhu a možnosti plnění žádostí spoluobčanů.

Koei Tecmo také oznámilo, že si budeme moci Fairy Tail poprvé zahrát na Paris Games Week 2019 v době od 30. října do 3. listopadu. Plná hra Fairy Tail má vyjít celosvětově v roce 2020 pro PlayStation 4, Switch a pro PC.

Okouzlující děj Fairy Tail nabídne také oblíbené arky Tenrou Island, Grand Magic Games a Tartaros. Samozřejmě můžete počítat s odkazy na první díly série a také úplně nové epizody, napsané tvůrcem jedné z nejprodávanější mangy Hira Mashimy.

Hlavní zápletka hry je ale zasazena do období asi v polovině anime a točí se kolem úpadku guildy Fairy Tail, který nastal po záhadném zmizení Natsuovy party. Prestiž spolku v těchto letech klesala a dostala se také do finančních potíží. Naštěstí se Natsu a jeho partička mágů vrátí a jsou připraveni navrátit Fairy Tail původní slávu.

Ve hře se tak postavíte Hádovi a prožijete Erziin střed s Kagurou a bitvy proti temnému cechu Tartaros.

V průběhu hry budou mágové přijímají zakázky, vyvěšené na nástěnce pro žádosti v centrále Fairy Tail. Tento druh práce budou velmi často doprovázet bitvy, takže se postavy budou muset naučit koordinovat své útoky s ostatními členy skupiny. Po dokončení úkolu se hráči vrátí zpět do cechu, vyzvednou si odměny, včetně peněz, předmětů a slávy pro guildu.

Tím se bude cechu zvedat hodnota. Čím více slávy, tím lepší (a těžší) zakázky. Ty jsou označeny písmeny od D až po S a čím vyšší hodnost, tím náročnější mise, ale s nimi přichází i větší odměny.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama