Novinka Herní muzikál Stray Gods se dočká DLC, v hlavní roli bude sám Orfeus

Herní muzikál Stray Gods se dočká DLC, v hlavní roli bude sám Orfeus

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Autoři lákají na šest nových písní.

Reklama

Vývojáři z australského studia Summerfall oznámili DLC pro svoji hru Stray Gods: The Roleplaying Musical. Zaměří se na postavu Orfea, kterého jsme potkali už v základní hře, ovšem pouze na chvíli. Láká na výkon muzikálového herce Anthonyho Rappa a 6 nových písní, které se budou opět větvit na základě rozhodnutí hráče.

„Orfeův příběh je zdánlivě u konce – dokud ho Hermes nepřenese zpět do světa živých. S pomocí posla bohů provedete Orfea úskalími rozhodování smrtelníků – s kým chodit, v co doufat, na jaký hudební nástroj to rozbalit,“ lákají autoři.

O příběh se opět postaral šéf studia a bývalý scenárista série Dragon Age David Gaider, hudbu znovu složil Austin Wintory (Journey, The Banner Saga). Při psaní textů se k Simonu Hallovi ze skupiny Tripod a hudebnici Montaigne přidal komik, herec a písničkář Tom Cardy.

„Vývojáři ze Summerfall Studios dokázali něco, co není v dnešním světě videoher úplně obvyklé – doručit naprosto unikátní zážitek. Stray Gods se v některých ohledech drží při zemi, ale v celkovém pojetí velmi riskují. A risk se vyplácí, protože nejsou jen tak nějakým interaktivním filmem s hudbou a zpěvem, ale opravdovým muzikálem,“ napsali jsme o Stray Gods v recenzi.

Stray Gods: Orpheus dorazí 27. června na PC, později zamíří také na PS5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama