Journey Novinka Poslechněte si Lauru Bailey a Ashley Johnson v písni z blížící se hry Stray Gods: The Roleplaying Musical

Poslechněte si Lauru Bailey a Ashley Johnson v písni z blížící se hry Stray Gods: The Roleplaying Musical

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Představitelky Ellie a Abby se znovu potkávají.

Reklama

Příběhová adventura Stray Gods: The Roleplaying Musical láká na brzké vydání plnou verzí písně Adrift, která se ve hře objeví. Interpretkami jsou známé videoherní herečky Laura Bailey a Ashley Johnson, které můžete znát mimo jiné jako představitelky Abby a Ellie v The Last of Us Part II.

Hudbu složil známý filmový a herní skladatel Austin Wintory. Jeho hudbu lze zaslechnout ve hrách jako Journey, Assassin's Creed Syndicate, The Banner Saga, Abzû nebo Aliens: Fireteam Elite. Pod textem písně je podepsaná art popová hudebnice a streamerka Montaigne.

Stray Gods: The Roleplaying Musical klade hudbu a příběh do popředí. Vedle zmiňovaných hereček doplňují nabité obsazení Troy Baker (Joel – The Last of Us), Abubakar Salim (Bayek – Assassin's Creed Origins) nebo Mary Elizabeth McGlynn, která se dlouhé roky podílela na hudební produkci série Silent Hill.

Dobrodružství řecko-římských bohů žijících mezi námi vychází 10. srpna na PC, Nintendo Switch a obě generace konzolí PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama