Indie hříčka Woolfe vyjde ve dvou epizodách
Novinka Indie hříčka Woolfe vyjde ve dvou epizodách

Indie hříčka Woolfe vyjde ve dvou epizodách

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Červená karkulka se bude potulovat po temném světě dvakrát. Poprvé už v březnu.

Reklama

Tvůrci Woolfe – The Red Hood Diaries nám po dlouhé době prozradili, že si v kůži Karkulky zahrajeme dvakrát ve dvou různých epizodách. Hlavní důvod je proto, aby se hra neopozdila a zároveň nebyla nijak horší, než kdyby se vydala celá najednou.

„Jak jste si pravděpodobně všimli, chvíli jsme byli docela ticho. Jde o to, že jsme měli spoustu práce se změnou hry a některými dalšími věcmi. Od chvíle, kdy se začalo Woolfe pomalu ale jistě tvářit jako hra, chtěli jsme přinést naprosto úžasný příběh, aniž by to ohrozilo samotnou hru. Rozšířili jsme levely i příběh. Díky tomu je samozřejmě hra větší a to jsou skvělé zprávy. Ale! Pokud bychom chtěli vydat celou hru v čase, který chceme stihnout, museli bychom kompromitovat i kvalitu hry. A na něco takového ani nechceme pomyslet,” prozradil jeden z vývojářů hry.

Tak či onak nejsou dvě epizody nijak velké číslo, takže to zase tak moc vadit nebude. Navíc bychom se první epizody měli dočkat 17. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One, zatímco druhá je plánovaná na srpen letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama