Woolfe vstupuje do Early Access
Novinka Woolfe vstupuje do Early Access

Woolfe vstupuje do Early Access

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

15

Červená karkulka trošku jinak.

Reklama

Po úspěšné kampani na Kickstarteru, která proběhla minulé léto, vstoupila hra Woolfe - The Red Hood Diaries na Steam v předběžném přístupu za 9,99€. Prakticky se jedná o první projekt belgického vývojářského studia GRIN, které vstalo z popela stejnojmenného švédského tvůrčího celku.

Studio GRIN si vzalo do parády Červenou karkulku. Rozhodlo se naservírovat nám její příběh úplně jinak, než ho prozatím známe. Na rozdíl od sluncem prosluněné pohádky její cesta začíná smrtí milovaného otce, který zemřel za hodně podivných okolností. Nyní je čas vzít osud do svých rukou a zjistit pravdu o jeho skonu.

Woolfe - The Red Hood Diaries nechává hráče procházet na atmosféru hutný svět, který je zaměřen hlavně na okupované město a jeho okolí. Čekají na vás stoky, chudinské čtvrti, přístav a hlavně skutečně temný les. Na této náročné cestě vás doprovodí vaše věrná sekera, s kterou se Karkulka umí skutečně šikovně ohánět.

Woolfe - The Red Hood Diaries vstoupila do Early Access. Plné verze by se tento titul měl dočkat 17. března tohoto roku. Jeho pokračování by se k hráčům mělo dostat v průběhu srpna. To by však mělo dorazit už jako hotová hra pro PC. Netradičního příběhu Karkulky se dočkají i konzole PlayStation 4 a Xbox One, ale až o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama