Internet se ponořil do tmy, protestuje proti zákonu SOPA
Novinka Internet se ponořil do tmy, protestuje proti zákonu SOPA

Internet se ponořil do tmy, protestuje proti zákonu SOPA

Redakce

Redakce

56

Právě dnes je den, kdy se spustila operace Blackout, která má dopomoci vytlačit protipirátský zákon SOPA z našich srdcí, hlav i životů.

Reklama

Operace se účastní mnoho webových stránek včetně Wikipedie, Twitteru, Google, Yahoo a jiných, kteří buď kompletně vypínají své stránky a ukazují pouze anti-SOPA propagandu, nebo činnost značně omezují.

I my jsme se rozhodli vydat na protest a budeme rádi, pokud se na stezku světové demonstrace přidáte i vy, naši věrní čtenáři. Zing rozhodně Blackout nechystá, abyste ani dnes nepřišli o zajímavosti a novinky z herního světa, mlčet ale nehodláme.

Ačkoliv bylo hlasování o novém zákonu odloženo, ještě zdaleka nemáme vyhráno. Senát totiž bude hlasovat znovu a je zcela možné, že najde ještě horší řešení. Naším úkolem je tak spojit se s ostatními svobodnými uživateli internetu ve světě a ukázat, že o zákon SOPA nestojíme.

Kromě sledování celého dění se můžete k protestům zapojit i aktivně, a to podepsáním mezinárodní petice, kterou má za sebou již přes milion lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama