Jagged Alliance: Flashback už je na Kickstarteru
Jagged Alliance: Back in Action Novinka Jagged Alliance: Flashback už je na Kickstarteru

Jagged Alliance: Flashback už je na Kickstarteru

Michal Burian

Michal Burian

7

Návrat staré dobré tahové akční strategie bude stát fanoušky 350 tisíc amerických dolarů <strong>+ nový trailer a artworky</strong>.

Reklama

Dánské indie studio Full Control minulý týden prozradilo první detaily o kompletním restartu Jagged Alliance a dnes jsme se dozvěděli nové informace a především detaily o kampani na Kickstarteru.

Full Control chtějí od hráčů na vývoj tahové akční strategie získat 350 tisíc amerických dolarů s tím, že hra vyjde v listopadu 2014 pro PC, Mac a Linux bez otravné protipirátské ochrany.

Mezi hlavní cíle řadí autoři návrat klasické tahové strategie s akčními prvky, u které budou hráči muset přemýšlet a vymýšlet nejrůznější postupy jak nejlépe se vypořádat s danou situací.

Příběh se bude odehrávat v roce 1980 na karibském ostrově San Christobal, kde se podle tajných rozkazů CIA stanete velitelem a budete mít za úkol sestavit tým schopných žoldáků, abyste obnovili demokratickou vládu a vyhnali z ostrova jednotky U.S.S.R. všemi dostupnými možnostmi. Zapomeňte ale na to, že vám někdo bude pomáhat, Američané jsou na ostrově tajně a celou svou aktivitu se snaží zakrýt humanitární pomocí.

Těšit se můžete na izometrický 3D pohled na bojišti, kde budete moci ovládat svůj tým vybraných žoldáků. Jednotlivé postavy budete moci vylepšovat a rozdělovat jim dostupné vybavení. Vypořádat se budete muset nejen s nepřátelskými jednotkami, ale rovněž s těžkým terénem a mlhou, jež budete moci využít ve svůj prospěch.

Více informací v předešlém článku. Níže už nový trailer a artworky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama