Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (1.týden)

Redakce

Redakce

4

Vítáme vás u prvního týdenního souhrnu aktuálního kalendářního roku, který přinesl spoustu zajímavých informací o hrách, včetně populárních trailerů, videí a obrázků.

Reklama

Novinky

První pracovní den roku 2011 začal v poklidném duchu. Nejprve se objevila informace, že torontská pobočka tvůrčího celku Rockstar hledá nové, talentované vývojáře. Dost možná pro práci na PC portu Red Dead Redemption. Pokračovali jsme zprávou, že si střílečku Bulletstorm zahrají jen dospělé. Potěšili jsme hráče prvního Dead Space, pokud jste si schovali uložené pozice, automaticky se vám v Dead Space 2 odemkne originální zbraň Plasma Cutter.

Odpoledne pak přineslo první fotografie skutečného Nintenda 3DS, Herní náhled do roku 2011 a další DLC do Mass Effect 2.

Úterý bylo podstatně zajímavější. Analytická firma Wedbush Morgan začala znovu předpovídat, že Activision chystá zpeněžit multiplayer Call of Duty. Dále se objevila nová mapa do StarCraftu II, nové detaily o Test Drive Unlimited 2, tvůrce Kinectu ohlásil pohybové ovládání pro PC a Toshiba představila 3D notebook bez brýlí.

Středa byla ve znamení novinek, že společnost Paradox chystá oznámit sedmero nových her, Tropico 4 nabídne 20 nových budov, Známe evropské datum vydání Nintendo 3DS, Další hry od EA nepůjdou hrát online a Homefront se bude odehrávat po celém světě.

Nejzajímavější z celého dne však byly dvě zprávy o Call of Duty sérii. Objevily se totiž domněnky a nepodložené informace, že Infinity Ward chystá prequel prvního Modern Warfare a že tvůrci Singularity pracují na Call of Duty.

Čtvrtek už byl v režii novinek z CES 2011. Nejprve se oficiálně představila funkce Avatar Kinect, následně Microsoft oznámil novinky, které chystá a pozadu nezůstaly ani další firmy: Procesory Sandy Bridge přenesou konzolový zážitek na PC, říká Newell a Nyko odhaluje nové příslušenství.

Kromě informací z CES jsme vám přinesli zprávy o speciálním kódu pro multiplayer Homefront, PS3 verze bude s DLC, Tvůrci Medal of Honor dělají na nové hře, Kinect vraždí Xbox360, tvrdí Britové a GDC slibuje premiéru Thief 4 a Battlefieldu 3.

Pro mnohé poslední pracovní den v týdnu, pátek. Ten hned z rána nabídl nabušený příběhový trailer z Killzone 3, datum vydání a maličkosti o Bionic Commando Rearmed 2, Razen na CES 2011 odhalil svůj koncept herního notebooku, Hardwarové nároky Total War: Shogun 2, Dekódovaný text scénáře z Elder Scrolls V: Skyrim, První detaily o sportovní akci SSX: Deadly Descents, NVIDIA odprezentovala nový 3D monitor a společnost Sony reagovala na prolomení PlayStationu 3.

Ani o víkendu jsme na vás nezapomněli a přinesli vám to nejzajímavější z herního světa. Především pak oznámení prvního DLC pro Dragon Age 2, První detaily o Elder Scrolls V: Skyrim, Nový Silent Hill s podtitulem a detaily a Oficiální hardwarové požadavky pro Dragon Age 2.

V neděli jsme se podívali na Deus Ex: Human Revolution z mnoha úhlů, Řežba z Diabla III ve videu, Jak to vypadá s dalším Jurským Parkem? a Kdo se stal nejlepším blogerem v prosinci 2010?

Bleskovky

V týdnu by vám neměli uniknout ani naše bleskovky, kde publikujeme krátké zprávy. Nejzajímavější z tohoto týdne jsou:

- Jim Wilson se stal novým generálním ředitelem Atari.

- Beta nového APB odstartuje již v únoru.

- NFS Shift 2: Unleashed vyjde v Evropě 10. března 2011.

- Microsoft se stal majitelem domény kinect.com.

- Po celém světě se prodalo již 5,5 milionů kusů Gran Turisma 5.

- Taneční hra Michael Jackson má 2 miliony prodaných kusů, 90% tvoří Wii.

- Mass Effect 3 je prý již kompletně hratelný a bude se dolaďovat.

Články

Týden odstartoval recenzí první epizody Back to the Future. Následovalo preview destruktivního Breach, speciál o válce v Killzone 3, preview akčního Bodycount a výlet do světa masivně multiplayerového DC Universe Online.

Videa

Multimediální obsah se nezastavil ani začátkem roku 2011. Přinesli jsme vám spoustu zajímavých videí a trailerů. Mezi ty nejzajímavější určitě patří R.U.S.E. se dá ovládat s Kinectem, Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind 2011 Graphical Project mód, Fight Night Champion - Championship Mode Trailer 5, The Sims: Medieval - Gameplay Trailer, Beyond Good and Evil HD - Announcement Trailer, Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - Haggar Trailer a Bulletstorm - Bulletpoints with Cliff Bleszinski Trailer.

Závěr

Opět jsme se dostali až na konec týdne. V novém týdnu se vám bude snažit přinést to nejzajímavější z herní scény, včetně nových trailerů, videí a obrázků. Nezapomeneme ani na dávku různých článku a vyhlášení soutěže s Nail'd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama