Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)

Redakce

Redakce

4

Recenze kooperace Mass Effectu 3, oficiální datum vydání Diabla 3, pokračování Dark Souls, nový engine od Cryteku, gameplay video z akce Dishonored či dvě povedená videa ze Sniper Elite V2.

Reklama

Novinky

V pondělí ráno bylo potvrzeno pokračování hardcore RPG titulu Dark Souls. Crytek prostřednictvím videa ukázal next-gen grafiku, Borderlands 2 omezí filmové sekvence a unikly záběry, jenž prý pocházejí z menu Call of Duty: Black Ops 2.

Speciál: Assassin’s Creed 3 prozrazuje postavy, příběh i proměnlivé podnebí

Crytek na duben chystá odhalení epického projektu pro PC a konzole, Mass Effect 3 možná s novými rasami a třídami v multiplayeru a akce Dishonored v premiérových záběrech. Video ze Sniper Elite V2 prezentuje, jak lze zabít jednotku jednou jedinou ranou, konzolové verze Risen 2 o měsíc odloženy, kompletní seznam aut z Test Drive: Ferrari a v Assassin’s Creed 3 se bude měnit roční období.

David Jaffe kašle na nové konzole, Alan Wake hlásí 2 miliony prodaných kopií a Xbox 360 má problémy s achievementy. Představena mapa Ziba Tower pro Battlefield 3, první gameplay záběry z MechWarrior Online a Medal of Honor: Warfighter je na světě už 6 let. Minimální hardwarové požadavky Guild Wars 2, THQ si zaregistrovalo název 1666 a BioShock Infinite představil Handymena.

Oznámeno finální datum vydání Diabla 3

Casey Hudson vysvětlil závěr Mass Effectu 3, Obsidian ruší next-gen projekt a propouští, nové pohlednice z Max Payne 3 a Medal of Honor: Warfighter je prý nejrealističtější střílečkou. Tvůrci Forzy najímají na next-gen projekt, oznámeno finální datum vydání Diabla 3, první trailer a screenshoty z LEGO Batman 2 a potvrzena HD kolekce Ratchet & Clank. Nové video z Max Payne 3 o vizuálních efektech a filmových sekvencích.

Informace o zrušené střílečce z univerza Mass Effectu, ve vývoji rozšířené edice Baldur's Gate a Elder Scrolls MMO se prý odhalí v květnu. Falešná sběratelská edice Assassin's Creed 3, S.T.A.L.K.E.R. 2 žije, ujišťuje fanoušky GSC a Homefront má co nabídnout, říká Crytek.

Steam bez konkurence může být nebezpečný, chystá se významný datadisk pro Trine 2, headshot na 106,6 metrů ve Sniper Elite V2, první detaily o F1 2012 a PC verze Borderlands 2 přinese pár vylepšení.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze Wargame: European Escalation - generálská odysea

Recenze Mass Effect 3 – Čtyři z tanku a bez psa (kooperace)

Recenze I Am Alive – dokážete přežít?

Recenze FIFA Street – s hvězdami do ulice

Recenze Total War Shogun 2: Fall of the Samurai – za čest a slávu

Speciál: Assassin’s Creed 3 prozrazuje postavy, příběh i proměnlivé podnebí

Blogové články

Recenze Super Mario Land 1,2 (Virtual Console 3DS)

Videa

Jako vždy pro vás vybíráme ty nejlepší trailery a videa z herní branže. Kompletní galerii najdete v sekci Videí.

Závěr

Máme za sebou další rušný týden. V tom následujícím se můžete těšit na další zajímavé recenze a samozřejmě neopomeneme ani preview na očekávané hry, stejně tak speciály, aktuální novinky a videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama