Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (18.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (18.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (18.týden)

Redakce

Redakce

13

Přišla neděle a již tradiční týdenní souhrn, ve kterém si povíme o tom nejzajímavějším, co se za sedm dní událo.

Reklama

Začal nám květen, měsíc tepla (doufejme, že stabilního), lásky a kvalitních herních pecek. Celý měsíc totiž bude ve znamení skvělých her, které jsou jakousi předzvěstí červnové výstavy E3. I první květnový týden přinesl mnoho novinek a spekulací, takže si to pojďme pěkně shrnout.

Novinky

Hned v pondělí nás uděřila spekulace o možném PC portu veleočekávané detektivky L.A. Noire. Pokračovali jsme sloučením giganta IGN se serverem 1UP, prvními informacemi o Marvel Universe a odpovědi Anonymous na útoky PSN. Zajímavé nabídky kolovaly po internetu a lákaly na betu Battlefieldu 3, odhaleno bylo i nové MMO Scarlet Legacy. Zajímavě zní i chystaná střílečka Microsoftu pro Kinect.

Potěšila soundtracková smršť z Medal of Honor a sliby možných pokračování známých sérií id Software. Detaily dorazily i od chystané FIFY 12 a růžky začalo vystrkovat očekávaný třetí díl váleční FPS Modern Warfare. Úterý se obohatilo i dvěma patchi pro Bulletstorm a NFS Shift 2. Určitě pak neminte skvělé video shrnující videoherní rok 2010.

Představila se tři chystaná DLC pro post-apokalyptickou akci Fallout: New Vegas, a také dlouze spekulované pokračování skvělé akce Metro 2033. V nové galerii se konečně ukázalo i sci-fi RPG Mass Effect 3. Sony pokračovalo v čelení žalobám kvůli PSN a my se dočkali i systémových požadavků PC verze zajímavého RPG Deus Ex: Human Revolution.

Stejnou cestou se vydal i nový Duke a následovala informace o multiplayerovém demu Homefrontu. DiRT 3 se představil v první recenzi a pospekulovali jsme o chystaném Assassin’s Creed. Středu pak ukončila nepříjemná zpráva o odkladu vytouženého Mass Effectu 3 na začátek příštího roku.

Velmi slibně se rýsuje budoucnost série Rainbow Six, jejíž pokračování se můžeme dočkat již brzy. FIFA 12 opět velkohubě slibovala revoluci a pokračovali jsme PC galerií Deus Exu, informacemi z Mass Effectu 3 a především exkluzivním odhalením dalšího dílu ságy Assassin’s Creed s názvem Revelations.

Odhalil se nám filmový Tomb Raider a příběh třetího Uncharted. Představila se i akce Saints Row: Initiation Station a o něco více i Burnout Crash. Brink nabídl zajímavé statistiky a začala také naše soutěž s Operation Flashpoint: Red River. Předvíkendový den končil systémovými požadavky závodů DiRT 3 a spekulací o další generaci Xboxu.

Víkend se nesl ve znamení velké nadílky premiérových detailů k očekávanému pokračování příběhu Ezia. Zajímavě zněly však i informace o Call of Duty Online, editoru úrovní v Rage a také rubačce Kingdoms exkluzivně pro Kinect. Tým stojící za závody NFS The Run odpověděl na několik otázek, Valve nás uklidnilo ohledně singleplayerového zážitku a Modern Warfare 3 slíbilo odhalení v příštím čísle OPM časopisu. Aby toho nebylo málo, na pondělí se chystá patch k Shogunu 2 a minout byste neměli ani knižní povídky L.A. Noire.

Bleskovy

Novinky nám doplňují také krátké zprávy, z nichž vám nabízíme ty nejzajímavější.

- Escalation Pack pro CoD: Black Ops právě nyní ke stažení na Xbox Live.

- The Darkness II vyjde v Británii již 7.října 2011.

- IO Interactive slibuje brzké odhalení něčeho velkého. Již příští týden

- Deus Ex: Human Revolution vyjde i na Steamu, a to s funkcí Steamworks.

- Lightbox Interactive slibuje na příští pátek Starhawk oznámení.

Články

Preview Age of Empires Online – dojmy z bety

Speciál: Warhammer 40k Space Marine – smrt je jen začátek

Recenze SBK 2011 – návrat do minulosti

Preview Risen 2 – nástup pirátských radovánek

Preview Resistance 3 – lidstvo nemá šanci

Speciál: Vyzkoušeli jsme si Nintendo 3DS

Speciál: Cestou necestou na E3 – Battlefield 3

Speciál: Cestou necestou na E3 – Batman: Arkham City

Blogy

Komunita se nám tento týden mimořádně činila, a tak není od věci si připomenout ty nejpovedenější kousky.

- Recenze Two Worlds 2

- Black Mesa Source

- Rozbor – Assassin’s Creed: Revelations Teaser 1

- Rozbor – Assassin’s Creed: Revelations Teaser 2

- Rozbor – Assassin’s Creed: Revelations Teaser 3

- Flashback: Star Wars Battlefront

- Recenze Nvidia Geforce GTX 570

Videa

Chybět nemůže ani pořádná nadílka videoobsahu, který na Zingu pravidelně aktualizujeme. Tady najdete ty nejlepší trailery a videa za týden.

Závěr

Další týden je za námi a už jen něco málo přes týden nás dělí od zavrtání do Temerie a dobrodružství Geralta. Zapomenout bychom nemohli ani na vyšetřování v L.A. Noire. Těmto hrám se budeme věnovat samozřejmě nejvíce, určitě ale nevynecháme ani další hity, jež nám projdou redakcí. Takže se těšte s námi. Nekoukejte na Novu, koukejte na Zing!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama