Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (2.týden)

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Postupně se začínáme dostávat do dalšího herního roku a již tradičně přišel čas na nedělní souhrn toho podstatného a důležitého.

Reklama

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že strategii Cities in Motion rozšíří dvě další města, PC komunita vytvořila petici na Dark Souls a objevil se i fanouškovský artwork na GTA V. Dozvěděli jsme se systémové požadavky RPG Kingdoms of Amalur a unikl obrázek sběratelské edice Aliens: Colonial Marines. Nový Xbox by mohl mít integrovaný tablet a dohadovali jsme se o očekávaných peckách.

SW: The Old Republic začal testovat první patch a GTA V možná sklouzlo až na příští rok. Twisted Metal odhalil evropské datum vydání a práva na Fallout MMO obdržela Bethesda. Dočkali jsme se zajímavých detailů ze strategie XCOM a BioWare potvrdil demo Mass Effectu 3. Activision získalo doménu Black Ops 2 a Kinect se představil pro Windows.

Kupujte pecky od EA ve slevě!

AC: Revelations nabízí nové DLC a překvapuje zbrusu nové zombie MMO – Class3. Mass Effect 3 nabídne bohaté příběhové balíčky a Ghost Recon: Future Soldier zahlásil odklad. Datum vydání uvolnil nový Alan Wake a Battlefield Play4Free byl zavalen nadávkami. Razer chystá vlastní tablet, nové generace konzole PS se navíc na E3 nejspíše nedočkáme. Výrobci Xboxu se chtěli v továrnách zabít a detaily postihly chystané demo Kingdoms of Amalur.

Další spršku detailů nabídla strategie XCOM a datum vydání odhalilo sci-fi Binary Domain. Kreativní ředitel AC opustil Ubisoft a informace trousí také nový Medal of Honor. Vývoj druhého Stalkera zdárně pokračuje a závody Bang Bang Racing odhalily třídy. Battlefield 3 oznámil nové opatření proti cheaterům a Minecraft dostal první update. Podívali jsme se také na sběratelskou edici řezanice Ninja Gaiden 3.

ABC Data: Diablo 3 začátek roku nestihne.

CD Projekt zastavil pronásledování pirátů a Diablo 3 dostalo v Koreji zelenou. Datum vydání ohlásila taktická akce Jagged Alliance: Back in Action a dočkali jsme se oznámení nominací na ceny AIAS 2011. Namco zareagovalo na petici Dark Souls a Naughty Dog poodhalil náturu chystaného hitu The Last of Us. Tvůrci Dead Rising 2 chystají novou IP, Starhawk pro změnu otevřenou betu. Bungie se staví proti hnutí SOPA, spekulace o třetím Half-Life pokračují naplno a Mass Effect 3 bude vyžadovat Origin.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Crimson Alliance – málo zábavy za spoustu peněz?

Recenze Toy Soldiers: Cold War – plastový masakr

Preview Mass Effect 3 – Report ze dvou nových misí

Preview FIM Motocross World Championship

Speciál: Očekávané hry roku 2012 – Prey 2

Speciál: Casual hry na Raketce

Blogové články

Jako vždy přinášíme ty nejlepší články i od naší komunity čtenářů.

Speciál: Shrnutí Modern Warfare série

Recenze WOFG League of Legends (LoL)

Recenze WOFG Team Fortress 2 (TF2)

Speciál: WOFG Speciál Série Gothic

Recenze Bus Cable Car Simulator

Videa

Neměli byste minout ani multimediální nadílku posledních sedmi dní, jelikož se objevilo dost zajímavých trailerů. Zde máte ty nejzajímavější.

Závěr

Jsme u konce dalšího úspěšného týdne a čeká nás každým dnem stále více a více herních chuťovek. V příštím týdnu vám přineseme mimo jiné dojmy z akčního RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning, recenzi Amy, preview I Am Alive a další nadílku každodenních informací, videí a obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama