Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (26.týden)

Redakce

Redakce

6

Šestadvacátý týden pro mnohé znamenal konec školního roku a vytoužené prázdniny. Novinek z herního světa bylo i tentokrát hodně. Pojďme si ty nejdůležitější společně připomenout.

Reklama

Zpráva týdne: Battlefield 3 s českými titulky.

Novinky

V pondělí jsme se z vývojářského deníčku dozvěděli o cestování a trhlinách v očekávaném BioShock Infinite. Crytek přemýšlí jak oživit TimeSplitters, Gears achievementy odemknou nové věci v GoW 3, odhalena sběratelská edice pro Forzu 4, analytik předpovídá odložení Skyrim a Saints Row, PC verze NFS: Shift 2 nabídne DLC zdarma a Crysis 2 konečně s podporou DirectX 11.

Peníze, peníze a zase peníze. Studio Treyarch začalo vnadit na čtvrtý balíček map pro Call of Duty: Black Ops. Sorcery stále ve vývoji, Battlefield Heroes po útoku hackerů obnoveno, oznámeno MMO Deep Black Online, bývalý šéf tvůrců Homefront míří do Ubisoft, Anonymous chtějí pokračovat v duchu LulzSec, obrázky a gameplay videa z Crysis 2 s technologií DirectX 11, jaké hry vyjdou v létě na XBLA?, Mass Effect inspirován filmovým Final Fantasy a Unreal Engine 3 ukazuje novou přírodu.

Ve středu se po dlouhé době připomněl survival horor I Am Alive. Ohodnotila ho australská klasifikační rada, což znamená, že se snad brzy dočkáme oficiálního data vydání. NFS: The Run 3x větší, než Hot Pursuit, EA Sports plánuje nové studio v Texasu, Battlefield 3 s českými titulky, Bodycount má stanovené datum vydání, objevily se nepotvrzené informace o Dotě 2, start bety Might & Magic Heroes 6 byl paralyzován ohromným zájmem hráčů a PS3 verze Battlefieldu 3 bude PC značně podobná.

Čtvrtek poznamenalo spuštění oficiálních stránek studia Respawn, které zaměstnává 40 lidí z Infinity Ward (tvůrci Call of Duty). To totiž pracuje na novém projektu, jít by mělo o sci-fi akci z pohledu první osoby. Dále obrázky z pohádkové RPG akce Bastion, k dispozici CryEngine 3 Editor, systémové požadavky Warhammer 40k: Space Marine, Xbox360 našel skulinku ke kvalitě PS3, Arma 3 půjde cestou volné ruky, F1 2011 nabídne vylepšenou AI řidičů, FIFA 12 nahrazuje jednoho z komentátorů, kdy vyjdou pecky od Ubisoftu?, EA oznamují FIFA Manager 12, Jane‘s Advanced Strike Fighters zaútočí na podzim, překlad Dead Island finišuje, DotA 2 a další nálož informací, pokračování Dead Rising 2 očekávejte v říjnu a Red Dead Redemption čeká další DLC.

Nepřehlédněte: Narozeninové soutěže na Zingu, DX11 patch pro Crysis 2, HW nároky Space Marine.

Pro mnohé poslední pracovní den nabídl: Každá třída SW: The Old Republic zabere 200 hodin hraní, Limbo vyjde pro PS3 a PC, přepracovaný Killstreak systém v Modern Warfare 3, Aliens: Colonial Marines opravdu na jaře 2012 + data dalších her od Segy, Gearbox Software vlastnili licenci na Blade Runner, Lionhead pracují na "super tajném projektu", Barbarské MMO Age of Conan zdarma, míří Crysis na Xbox 360?, na Elder Scrolls V: Skyrim se podílelo 70 dabérů, chystá se třetí díl adventury Secret Files a Codemasters možná kutí další závody.

Víkendové novinky: DC Universe Online nově s microtransakcemi, Minecraft má přes 10 milionů registrovaných hráčů, 7 minut z Army 3, konzolové Crysis s ESRB ratingem, Games for Windows Live se spojí s Xbox.com a Gears of War 3 uniklo na torrenty.

Bleskovky

- Duke Nukem Forever vyjde v létě pro Mac.

- Fable: The Journey bude hratelné na srpnovém GamesComu.

- Angry Birds vyšlo pro Windows Phone 7 za $2.99.

- Dva nové obrázky s dinosaurem z arkádového Serious Sam: Double D.

- Potvrzeno, Warhammer 40k: Space Marine v Evropě 9. září.

- Strategie Civilization World brzy vstoupí do otevřené bety.

Články

Speciál: Gears of War 3 – Bestie útočí

Preview Hitman Absolution – návrat mlčenlivého plešouna

Speciál: Deset let s Bohemia Interactive

Recenze Cars 2 – Pixarovské opojení

Speciál: Tipy a triky pro betu Uncharted 3

Preview Tribes: Ascend – chyť si mě!

Speciál: Tunnelers – když se dobré bije s tím špatným

Speciál: Call of Duty: Black Ops - Annihilation v plné kráse

Recenze The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – hrdina třetího rozměru

Preview PayDay: The Heist – Kooperativní krádež

Recenze FEAR 3 – kdo se bojí, nesmí k Almě

Preview Co prozatím víme o Tropico 4?

Blogové články

Přinášíme vám tu nejlepší uživatelskou tvorbu za uplynulý týden:

Speciál: GTA: San Andreas trošku jinak

Speciál: Resistance 3 - je čas, vzít si naši planetu zpět!

Recenze F.3.A.R. - Bojíme se potřetí

Preview Star Wars: The Old Republic

Speciál/Recenze Assassin's Creed - Rekapitulace

Speciál: Inspirace ze hry? Ano, stává se to!

Recenze Ratchet & Clank Future: Quest for Booty - pirátský trip odvážné kočky

Recenze Hellgate global

Nepřehlédnětě naše deníčky z bety Might & Magic Heroes VI, všech pět naleznete zde.

Videa

Nesmíte minout ani ty nejlepší trailery a videa uplynulých sedmi dnů. Kompletní seznam pak naleznete v galerii.

Závěr

Další týden je úspěšně za námi. Mnohým návštěvníkům Zingu začali vytoužené školní prázdniny. Tak si je užijte a nezapomeňte na Zing.cz, budeme pro vás mít nové recenze, preview, speciály, videa, galerie a samozřejmě také novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama