Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (30.týden)

Redakce

Redakce

3

A je tu rovnou dvojitý jubilejní výpis toho nejlepšího, co se za týden na našem portálu odehrálo. Dvojitý proto, že se jedná jednak o výpis 30-tého týdne, jednak tímto výpisem startujeme druhou polovinu letních prázdnin. Takže si to pojďme pořádně užít.

Reklama

Třicátý týden na našem webu byl pěkně nabušený. Mimojiné se odhalila spousta nových titulů, pokračováních těch současných a nebyli jste ochuzeni ani o aktuální nadílku nejnovějších trailerů, galerií a soutěží. Pojďme se do toho pustit.

Novinky

Pondělí začalo ve velkém stylu. Square Enix představilo zajímavě vypadající akci Mindjack, Criterion pro změnu poodhalil něco více o nadcházejících závodech NFS: Hot Pursuit. Následoval nášup herních odhalení, mezi kterými nechyběl Race Driver GRID, Operation Flashpoint a temná akce The Darkness. Pondělek pak završilo několik perliček v podobě datumu vydání DC Universe Online, detailů nového Spider-Mana a zasazení pátého dílu GTA.

Úterý hned z rána potěšilo oznámením PC verze chystané akce ze světa Warhammer 40k – Space Marine a pokračovalo v oznámeních. Dozvěděli jste se, že před chystaným DLC Lair of the Shadow Broker pro Mass Effect 2 dorazí i balíček zbraní, že se filmová adaptace Gears of War vrací na přepsání scenáře a přišlo i nepřímé potvrzení chystajícího se GTA V přes pracovní nabídky v Rockstaru. Den končil debutovým trailerem na Dungeon Siege 3 a oznámením od Codies, jež připravují masivní hru na EGO 2.0 enginu.

Středa pokračovala s nadílkou informací o Dungeon Siege 3 čerstvými obrázky, chybět nemohlo i nějaké to tajemství. O to se postaralo studio Irrational Games se svým projektem Icarus. Přinesli jsme vám i soutěž o klíče do WoW a StarCraft 2 a velmi zajímavý trailer na filmový prequel ke Ghost Recon: Future Soldier.

Čtvrtek potěšil podrobným výpisem novinek v evropské verzi služby PSN a oznámením velmi zajímavého titulu Project: MyWorld, naopak nepotěšil odklad akce SOCOM 4 na příští rok. Den jste mohli završit několika cheaty na StarCraft 2 (víme, jsme hrozní) a blbůstkou v podobě parodie na pohybové ovládání Kinect a jeho využití v gangsterce GTA IV.

Před víkendem proud zajímavých novinek o něco ochabl, stále však bylo co číst. Našli jsme oznámení prvního multiplayerového módu pro H.A.W.X. 2, blížící se remake legendárních Worms, uniklý seznam postav pro chystanou bojovku Marvel vs. Capcom 3 či grafické rozdíly všech verzí akční adventury Kane & Lynch 2: Dog Days.

Týden se završil víkendem, který byl na žhavé novinky velmi úrodný. Sobotní ráno odstartovalo slušným hodnocením veleočekávané Mafie 2, chystaným Ranger Packem pro akci Metro 2033, odhalením třetího pokračování Operation Flashpoint s podtitulem Red River či oznámením Battlefieldu 3. Nášup pokračoval upozorněním na chybku ve StarCraftu 2, zkoušením Kinectu , tajemným projektem studia Guerrilla Games a především slíbeným debutovým trailerem na třetí díl závodů DiRT. Bylo toho hodně, nenechte si však ujít ani jednu novinku.

Články

Články jsme pro vás tento týden maximálně vyvážili. Od pondělí jste si tak mohli přečíst recenzi na old-school akci Alien Swarm, preview na další ročník NHL či recenzi na kostičkovaného Harryho Pottera.

Následovalo preview na veleočekávaný Portal 2, zážitky z prezentace FIFY 11, rozhovor s vývojáři NFS: Hot Pursuit a nakonec recenze mobilní hříčky Despicable Me: Minion Mania.

Videa

Sbírka HD trailerů se nám tento týden pořádně rozšířila. V pondělí si vzala úvod hned trojice trailerů na akční adventuru Spider-Man: Shattered Dimensions, následovalo fešné intro na herního Jamese Bonda a luxusní CG trailer na online akci DC Universe. Pokračovalo se představením několika postav z bojovky Marvel vs. Capcom 3, hudebním trailerem z MOH a trojicí brilantně vyvedených filmečků z druhého dílu Kane & Lynch.

Od čtvrtka pak následoval neutuchající nával trailerů. Ten odstartoval gameplay trailerem God of War: Ghost of Sparta, následoval teaser na akci Thor a fantasy Dungeon Siege 3. Od pátku už místo patřilo hitům v podobě Worms: Reloaded, Halo: Reach, nail´d, Shogun 2: Total War a nakonec i plnohodnotnému traileru na Kane & Lynch 2 s podtitulem "You think you can kill me".

Nezapomeňte ani na naše videorecenze. Tento týden si pro vás Indian připravil Crackdown 2 a Alien Swarm.

Obrázky

Již tradičně jsme pro vás vyhledávali ty nejnovější a nejlepší screenshoty a obrázky z chystaných i starších her. Tento týden jsme vytvářeli nové galerie a bohatě aktualizovali stávající. Tentokrát jsme vytvořili následující galerie:

Crash Time 4

Race Driver GRID

Prince of Persia

Supreme Commander

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

The Saboteur

Gothic 3

Gothic 3: Forsaken Gods

The Godfather 2

Far Cry 2

Superstars V8 Racing

Feary: Legends of Avalon

Cabela´s North American Adventures

Project: MyWorld

Men of War: Assault Squad

Worms Reloaded

Despicable Me: Minion Mania

Aktualizovali jsme pro vás následující galerie:

Mindjack

FIFA 11

Assassin´s Creed: Brotherhood

Shank

Rage

Test Drive Unlimited 2

Tron: Evolution

True Crime: Hong Kong

Spider-Man: Shattered Dimensions

Shogun 2: Total War

Thor: The Video Game

Dungeon Siege 3

Tekken x Street Fighter

Madden NFL 11

Arcania: Gothic 4

Deus Ex: Human Revolution

F1 2010

Star Wars: The Old Republic

Portal 2

Transformers: War for Cybertron

Quantum Theory

Kinect Sports

Kane & Lynch 2: Dog Days

Colin McRae: DiRT 3

Guitar Hero: Warriors of Rock

Halo: Reach

LittleBigPlanet 2

Závěr

A jsme u konce. Tento týden byl na zajímavé novinky a zprávy velmi bohatý a my doufáme, že jste o nic nepřišli. A pokud náhodou ano, k doplnění informací vám slouží tento souhrn. Skvěle si užijte poslední letní měsíc a nashle u dalšího souhrnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama