Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (31.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (31.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (31.týden)

Redakce

Redakce

5

Týden poznamenaný očekávaným třetím Diablem a oznámením Borderlands 2. Pozadu však nezůstal ani Battlefield 3, RAGE, Batman: Arham City, Skyrim, Gears of War 3, Resistance 3, Deus Ex, Uncharted 3 či Dead Island.

Reklama

Snad každý fanoušek videoher s námi budeme souhlasit, když prohlásíme, že největší událostí tohoto týdne byly nové informace o Diablu 3 a konečně oznámení pokračovaní skvělé komické střílečky Borderlands. Vezmeme to ale hezky popořadě, den po dni.

Novinky

Hned v pondělí se o slovo přihlásil Blizzard s Diablem III. Dozvěděli jsme se o regulérním aukčním domu, poodkryla se beta a zkoukli jsme nové gameplay záběry. Zajímavé ovšem bylo i tvrzení tvůrců střílečky Hard Reset, kteří tvrdí, že exkluzivita tohoto titulu pro PC je opodstatněná.

O slovo se přihlásil také nový díl série Timesplitters. Oficiální Playstation magazín prohlašuje, že Crytek brzy oznámí čtvrtý díl. Metro: Last Light poběží i na slabších strojích, Batman: Arkham City s hratelným Banem, konzolový Zaklínač 2 odložen na začátek roku 2012, nové obrázky z hororového Dead Island, Deus Ex: Human Revolution v první recenzi, v Norsku stáhli z prodeje přes 50 her, Cabela’s Survival: Shadows of Katmai odhalen, Mirror’s Edge 2 na Frostbite 2 enginu a Battlefield 3 chystá vlastní novelu.

Úterý přineslo zprávu, že Battlefield 3 bude nejspíš vyžadovat online pass, Square Enix koupilo True Crime: Hong Kong, první DotA 2 turnaj začne už brzy, PSOne klasiky konečně v Evropě, Sony koupilo tvůrce inFamous, oznámena limitovaná edice NFS: The Run, Batman: Arkham City láká na přehlídku kostýmků, děj AC: Revelations je z 85% hotov, GlaDOS zmiňuje novou hru Valve a nový Pán Prstenů dorazí v listopadu.

Ve středu vydavatelství 2K Games konečně oznámilo Borderlands 2 a nabídlo fanouškům první detaily. Následovala zpráva Firefall vyjde akorát na Vánoce, Live for Speed S2 verze 0.6B, multiplayer Revelations v pohybu, oznámeno Port Royale 3, PC verze Dead Island nebude jen port, Duke Nukem Forever nabízí nabušený patch, sběratelská a speciální edice Uncharted 3 v předprodeji a obrázky z letecké akce Birds of Steel.

Ve čtvrtek se odhalila česká reprezentace pro League of Legends turnaj, Kinect s měsíčním přídělem her, čtvrté DLC pro CoD: Black Ops na cestě, Blizard by rád vydal třetí Diablo ještě letos, bonusové DLC k Deus Ex: Human Revolution, Rambo se chystá dobýt herní trh, představen přídavek The Sims 3: Horské lázně, uniká první obrázek z PS3 verze Battlefieldu 3, NBA 2K12 láká na zbrusu nový mód a PlayStation Vita definitivně až příští rok.

Pro mnohé poslední pracovní den, ne však pro Zing.cz, nabídl datum vydání True Crime: Hong Kong, Criterion Games (tvůrci Burnout Paradise a NFS: Hot Pursuit) vyvíjí závodní hru s otevřeným světem pro nové platformy, Bioware má pro Blizzard jen uznání, Dead Island na PC za skvělých 748 Kč, Bungie odhaluje svůj nový projekt "Tiger", Sniper Elite V2 nakonec i na PC, Gears of War 3 a Forza 4 s českými titulky, odměny a odemykatelné prvky v Battlefield 3, Epic pracuje na zbrusu nové IP, Batman: Arkham City a další střípky informací a Tropico 4 odhalilo systémové požadavky.

Víkend byl ve znamení Twisted Metal odložen na rok 2012, obrázky z Prey 2, střípky informací o Borderlands 2, brzy se prý seznámíme s kooperací pro Mass Effect 3, Jedi Consular ve Star Wars: The Old Republic, oznámena sběratelská edice TESV: Skyrim, kup jednu hru za 498 Kč a druhou dostaneš zdarma (Mass Effect 2, BF: Bad Company, NFS: Hot Pursuit a FIFA 11), Might & Magic Heroes VI o měsíc odloženo, oživení plošinovky Vessel, střípky informací o Hitman: Absolution, severská mytologie v MMO Smite, Skyrim se představilo na QuakeConu (40 minut gameplay záběrů), a navštivte divadlo v první Mafii (nový mód).

Bleskovky

- Demo Driver: San Francisco od 17. srpna pro PS3 a X360.

- Update 1.4 pro Rift se ukazuje v nové galerii.

- Sci-fi akce Armored Core V se odkládá na rok 2012.

- Reklamy na Battlefield 3 v londýnském metru.

- Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde také na Nintendo Wii.

- Disney Universe vyjde 28. října na PC, PS3, X360 a Wii.

- Fotbalová série PES celosvětově prodala již 70 milionů kusů.

- Minecraft prodal celosvětově již 3 miliony kusů.

- Tučňáka z Arkham City dabuje Nolan North, hlas Nathana z Uncharted.

Články - Recenze, preview a speciály

Speciál: Proč je Darksiders II bez multiplayeru

Preview Dead Island – první pohled na singleplayer

Speciál: Jak se hraje RAGE?

Recenze: Virtua Tennis 4 – ničím překvapující arkáda

Recenze From Dust – omnipotentní zábava

Preview: Assassin’s Creed: Revelations – zabodněte kamarádům dýku do zad

Speciál: Elder Scrolls V: Skyrim – v kůži Orka

Speciál: StarCraft II: Hearth of Swarm – co na to vývojáři?

Recenze Limbo – když je mozek v limbu

Blogové články od komunity

Činila se samozřejmě i naše komunita, z jejíž výtvorů vybíráme to nejlepší:

Speciál: Počítač za 15 000 tisíc aneb druhé Crysis na maximální detaily

Speciál: Nejočekavanější hry pro mě

Speciál: World of Blizzard – Ledová bouře pod mikroskopem

Speciál: World of Blizzard - názory na změny v D3

Recenze WorldMMO - Guild Wars: Prophecies

Recenze Just Cause 2 - Chaos nikdy nebyl tak chaotický

Recenze WorldMMO - Guild Wars: Factions

Videa a trailery

Veškerý multimediální obsah za uplynulý týden naleznete v sekci Videa. Ty nejzajímavější trailery vám nabízíme níže.

Závěr

A jsme na konci. Týden opět zajímavý a nabitý pořádnou dávkou informací. Nadcházející týden odstartuje preview Bodycount, kde vám popíšeme naše hraní preview verze. Následovat bude ohlédnutí za odkladem Might & Magic Heroes VI a samozřejmě spousta dalšího, včetně novinek z herního světa, videí/trailerů a obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama