Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (35.týden)

Redakce

Redakce

3

Prázdniny nám skončily, začala škola a člověk tak projednou zase musí zaostřit své mozkové závity a odpoutat se od monitoru. Zing se vám stále snaží přinést to nejlepší a nejaktuálnější z herní scény, aby ta zítřejší písemka z frániny nevypadala zas tak pesimisticky. Pojďme na dnešní souhrn, není toho málo.

Reklama

Tento týden byl ve znamení nových odhalení i velkých překvapení (ano, mluvíme o tobě Dukeu), byly nám slíbené nové hry, pokračování hitů i zbrusu nové série a značky, na které se rozhodně těšíme. Od pondělí samozřejmě Zingu kralovala Mafia 2, našly se však i jiné favorité. Už to tedy nebudeme napínat a začneme novinkami.

Novinky

Pondělí odstartovalo očekávaným pokračováním inFamous 2 s jeho možnou podporou PS Move, neoficiálním multiplayerem do druhé Mafie či oznámením rovnou tří verzí RPG Arcania: Gothic 4. Zapomenout nemůžeme ani na naši speciální nabídku pro předobjednávky titulů FIFA 11 a NHL 11, která je vám stále otevřena. Úterý přineslo špatné zprávy uživatelům Xbox Live, pro které brzy zdraží Gold účty. Pak už však novinky nabraly pozitivní směr a my se dozvěděli o tom, co chystá Ubisoft na výstavu PAX, odhaleno bylo i datum vydání herní adaptace filmu Tron s podtitulem Evolution. Následovala zajímavost v podobě ovládání StarCraftu 2 přes iPhone a obsáhlá novinka o tom, čeho jsme se v nové Mafii nakonec nedočkali. Úterý pak končilo polemizací o pátém dílu GTA a výrokem Blizzardu, který by si film na motivy StarCraftu nechal líbit jen od Jamese Camerona.

Středa představila nová DLC pro adrenalinové závody Split/Second: Velocity, chystanou vylepšenou verzi Xbox360 ovladače či datum vydání zajímavě vypadajícího titulu Hydrophobia. Zajímavě vypadalo taktéž hodnocení nejnovějších závodů formulí od Codies a oznámení Mac verze RPG Dragon Age.

Na Arkham City se těšíme jako děti na lízátko, o to více tak potěšila skutečnost, že tam narazíme i na multiplayer. Valve pak slíbilo tři velká oznámení v příštím roce a Zaklínač 2 překvapil až 16-ti možnými konci. Někdo tady neví, kdy přestat. Tím nejzajímavějším, co středa přinesla, byla bezpochyby premiérová galerie k chystanému Batmanovi. Nejen protože přišla zcela nečekaně, ale také proto, že to vypadá zatraceně dobře.

Ve čtvrtek Sony zaujalo novou hudební službou pro PS3 zvanou Qriocity. To rozhodně nebylo jedinou zajímavostí, i když se v ten den Zing přenesl lehce na stranu multimédií. iPhone se dočká adaptace Xbox Live služby, také na trh dorazí nový iPod Touch. Sony se pak ukázalo podruhé se sliby ohledně 3D technologie, která má na Blu-ray přijít už příští měsíc. Pak už jsme se přenesli zpět do říše her a vyhledali minimální požadavky pro PC verzi akčních závodů NFS: Hot Pursuit, zajímavosti kolem možného šestého dílu Resiho a především pak vyčerpávající nášup nových informací a detailů ohledně multiplayeru z chystaného Call of Duty: Black Ops. A že toho bylo.

Pátek se nesl v odlehčeném duchu přemítání o pohybovém ovládání a téměř jistého pokračování brilantního thrilleru Alan Wake. Zastrašili jsme vás nejnovějším vývojářským deníčkem z F.E.A.R. 3 a překvapily odhalením FPS akce Bloody Good Time. Lehkým zátiším před bouří působil odklad pokračování FPS akce Conduit na příští rok a detaily multiplayeru k Dead Space 2. Pak totiž přišlo LIVE odhalení studia 2K, které slibovalo hory doly. Z těch se ale nakonec vykloubal „pouze“ starý dobrý Duke, který se nám přecejen vrátí. Což jste si také mohli přečíst krátce po tom. Ještě předtím jsme se však podělili o nové gameplay záběry ze závodů NFS: Hot Pursuit a ujištěním, že se od pátku budou na chystaném Batmanovi jen dopilovávat detaily a bugy. Takhle se to má dělat, páni vývojáři.

Víkend jsme vás nechali vydechnout a nabídli uzavřenou betu zajímavě vypadající akce The First Templar či představení novodobého Carmageddonu v podobě Blood Drive. Také nás potěšila hotová akce Enslaved a multiplayerové záběry z Call of Duty: Black Ops.

Články

Hned na začátku jsme vás potěšili dvojtým pohledem na veleočekávané pokračování Mafie, kterou jsme pro vás rozebrali na atomy. Pokračovalo se dojmy z prezentace dvou sportovních titulů od EA – FIFA 11 a NHL 11. Středu jsme vyhradili pro akční kombinézu hrdiny ze slibně vypadající akce Vanquish, ve čtvrtek jsme si pak posvítili na mobilní verzi gangsterky Mafia 2. Pátek se nakonec nesl v duchu tajemného nového RPG jménem Mars, které nás zajímá i straší zároveň. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Videa

Kromě čerstvích zpráv a článků vás každý týden zásobujeme i pořádnou nadílkou médií všeho druhu. Trailery tohoto týdne měli opravdu co nabídnou, přesto jsme se v pondělí nejvíce soustředili na chystané strategie. Mezi ty patří např. Solar Struggle, SAGA Online či Company of Heroes Online. Od úterka jsme se přesunuli zpět k hitům a začali GamesCom trailerem z Mafie 2, který mimojiné ukazuje, o co jsme ve hře přišli. Následoval slibně vypadající trailer z herní bondovky Blood Stone či pěkné video znázorňující Sběratelskou edici MMO Final Fantasy XIV. Stále více nás začíná zajímat i obživení série Mortal Kombat, která vypadá s každým novým trailerem lépe. Launch trailer z komixově laděného Spider-Mana pak ukazuje, že možná hrdinové ve hrách ještě nevymřeli.

Čtvrtek následoval tradici vývojářských deníčků a o něco více nám odhalil revoluční střílečku Brink, také jste se mohli o něco více dozvědět, co sebou bude představovat sci-fi RPG Mars. Jako vždy perfektní byl i výlet vrtulníkem v Medal of Honor a akční zápas ve FIFĚ 11. O něco více se osvětlil i příběh Vanquish či hratelnost Tronu, mnohem více ale všechny zajímaly gameplay záběry stokrát rušeného a nyní opět potvrzeného Duke Nukem Forever. Naši sbírku jsme pak ukončili Launch trailerem k pokračování leteckého simulátoru od Toma Clancyho.

Obrázky

Týden byl velmi bohatý i na obrázkové galerie, a to jak her nových, tak aktualizovaných. Novým galeriím samozřejmě kraluje Batman, také aktualizované galerie nabízejí nový pohled na Fable III, Mortal Kombat či F.E.A.R. 3. Pro úplné pokrytí navštivte naše nové a aktualizované sekce galerií.

Nenechte si především ujít následující sbírky screenshotů:

Batman: Arkham City

Mortal Kombat 9

F.E.A.R. 3

Duke Nukem Forever

Shogun 2: Total War

Call of Duty: Black Ops

Fable III

Mars

Závěr

A tím pro dnešek končíme. Doufáme, že jsme vám do začátku školního roku vylepšili náladu a těšíme se na vaše další návštěvy. V nejbližší době se můžete těšit na další nášup žhavých novinek a informací, nových recenzí a preview. Ve středu vám pak přineseme rozsáhlé dojmy z prezentace pohybového ovládání Kinect v Praze včetně oblíbeného videoblogu. Zůstaňte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama