Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)

Redakce

Redakce

13

Končí nám další týden a s ním i první školní měsíc. Všichni už se tak nějak probrali z deprese začátku školního roku a je načase se nažhavit pro herní průmysl.

Reklama

Začíná nám říjen a s ním i měsíc plný skvělých herních pecek, jejichž průvod začíná už za pár dnů. My jsme se ale v souhrnu nesešli, abychom básnili o konci roku, takže se pojďme podívat na to, co se ke konci září urodilo. Nebylo toho málo. A samozřejmě týdnu kraloval Battlefield 3.

Novinky

Hned zkraje jsme se dozvěděli datum vydání konzolových verzí Crysis a plány tvůrců NFS: Shift. Tvůrci thrilleru Alan Wake hledali nové vývojáře a Nvidia vypustila speciální ovladače pro Battlefield 3. I Am Alive se objevil na serverech ESRB a TES V: Skyrim odhalil perky a rasové schopnosti. Dead Space 3 prozradil něco málo detailů o zasazení a o velký boom se samozřejmě postarala betaverze Battlefieldu 3, která pro vyvolené odstartovala v úterý.

Nabídli jsme vám další bonusy ke koupi Assassin’s Creed: Revelations a Valve nám povědělo vtipkou historku o kempování fanoušků. Překvapil Gordon Freeman v bláznivé akci Renegade Ops a dozvěděli jsme se i něco více o hercích ve Skyrimu. Slíben byl i film na motivy hororové akce Dead Island a Marcus Fenix oznámil svůj možný výlet do série Mortal Kombat.

Dočkali jsme se také potvrzení pokračování skvělé hopsačky Shank a datumu vydání sci-fi akce Syndicate. Oznámeno bylo demo akčních závodů NFS: The Run a výhody PC verze Batman: Arkham City. Uncharted 3 představil seznam trofejí a MMO City of Heroes konečně přesídlilo na systém Free-to-Play. Bohužel se dočkalo odkladu zajímavé fantasy The Cursed Crusade.

Dozvěděli jsme se, kdy vyjde PC verze detektivky L.A. Noire a datum vydání dvou DLC pro sci-fi Deus Ex: Human Revolution. Batman: Arkham City představil vyčeprávající galerii obrázků a PC verzi Assassin’s Creed: Revelations postihl očekávaný odklad. Microsoft nám slíbil nový update pro Dashboard Xboxu360 a Gran Turismo 5 pro změnu velký patch. I Am Alive konečně odhalil datum vydání a systém prodeje a Mortal Kombat osvětlil plány na nový film i hru.

Beyond Good & Evil 2 čeká na next-gen konzole, Unreal 4 Engine zase na nový hardware. Serious Sam 3 oznámil menší odklad, vyhlásili jsme výherce soutěže Driver: San Francisco, Portal 2 slíbil brzké DLC, Nathan Drake proklamoval restauraci Subway a DICE již začalo opravovat chyby v Battlefieldu 3.

Bleskovky

- Podívejte se na obrázky z PC verze Driver: San Francisco.

- Nová FIFA Street dorazí do obchodů v březnu 2012 pro PS3 a X360.

- Koukněte na kompletní achievementy ze Saints Row: The Third.

- PC verze detektivky L.A. Noire dorazí do prodeje 11.listopadu 2011.

- PS3 exkluzivita Journey vyjde na jaře příštího roku.

- Free-to-play online strategii End of Nations očekávejte v roce 2012.

- Uzavřená beta CS: Global Offensive odstartuje v říjnu jen pro PC.

Články

Recenze FIFA 12 – zpátky na trávník

Speciál: Take On Helicopters – dojmy z preview verze

Recenze Warhammer 40,000: Kill Team – krvavá jednohubka

Speciál: League of Legends: Dominion – dojmy z hraní

Recenze Hard Reset – futuristická řezničina

Speciál: Zaostřeno na závody v RAGE

Preview Battlefield 3 MP Beta – dojmy z hraní

Recenze Men of War: Vietnam – tam za horou v rákosí

Blogové články

Jako vždy se činila naše věrná komunita, jejímž hlavním zaostřením byl tentokrát Battlefield 3.

Speciál: DLC aneb herní (R)evoluce

Speciál: BF3 vs MW3 aneb souboj titánů

Speciál: Ohlédnutí za hrou Half-Life 2

Preview Battlefield 3 – První dojmy z open bety

Preview Beta Battlefield 3

Videa

Přinášíme vám tradičně i vyčerpávající multimediální nášup, jehož kompletní sortiment najdete v sekci Videí. To nejlepší pak můžete spatřit níže.

Závěr

Máme za sebou pěkně naditý týden, o což se postarala především veřejná beta Battlefieldu 3, která pokračuje doteď. My se těšíme na říjen a na jeho ultimátní nášup hitů, který by měl odstartovat post-apokalyptickou akcí RAGE. Uvidíme se brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama