Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)

Redakce

Redakce

2

Máme za sebou další týden a rozhodně si máme co povědět. Opět jsme vám přinesli bohatou nadílku čerstvých práv, článků a multimediálního obsahu z herního průmyslu.

Reklama

Sedm dní uteklo jako voda a ačkoli se v tomto týdnu nestalo nic z řady vybočujícího, informací a novinek bylo přehršel. Takže se pohodlně usaďte a připravte se na sourhn toho nejlepšího, co nám týden nabídl.

Novinky

Pondělí začalo vtipně s reklamami Kinectu, poté potěšilo potvrzením zombíků do chystaného Call of Duty a vylepšením AI v nejnovějším Ghost Reconu. Need for Speed se také dle všeho vrací na úplný začátek své slávy, AC: Brotherhood se naopak neštítí pořádné brutality. Také jste si mohli stáhnout nejnovější demo WRC závodů.

Úterý poodlalilo další střípky z akce Black Ops, nabídlo pohled na výstavy příštího roku a odhalilo zajímavě vypadající ovladač PS Move ve tvaru pušky. Úterý končilo prvním pohledem na zombíky v Black Ops a oznámením nového webového MMO z univerza Star Treku.

Středa začala pořádným novinkovým nášupem. Premiérově se představilo třetí pokračování Resistance, zombíkové DLC k Red Dead Redemption. Mafia 2 nabídla čtyři nové balíčky a pozadu nezůstal ani veleočekávaný Medal of Honor, který se může pochlubit soundtrackem od Ramina Djawadi.

Čtvrtek začal akčně. Ukázal se detektivní mód z Arkham City, speciální balíček Black Ops pro Nintendo Wii, nové vozy do MMO NFS: World a poprvé se odhalila herní adaptace známých závodů NASCAR. Ukázka multiplayeru v Dead Space 2 nás doteď nenechává spát a slibně vypadá i mapa světa z NFS: Hot Pursuit.

V pátek jsme se dozvěděli, že nový díl Devil May Cry má využít Unreal 3 enginu, odhalena byla i ultimátní edice Dragon Age: Origins. Dočkali jsme se odkladu WoW: Cataclysm a potvrzení, že se domácí studio Bohemia Interactive rozrostlo. Poodhalen byl i nový herní mód z Black Ops a nakonec udělme minutu mlčení pro odklad třetího dílu Gears of War. Snad dorazí co nevidět.

Víkend se nesl v odlehčeném stylu a kromě zhodnocení první recenze na MOH nabídl pohled na Kinect, sobotní sbírku trailerů a oznámení data vydání chystaného Tonyho Hawka.

Články

Protentokrát jste si mohli užít hlavně preview na nejočekávanější pecky, zkrátka ale nepřišli ani recenze. Hned od pondělí jsme vám nabídli recenzi na inovativní strategii R.U.S.E., následovalo preview na třetí díl legendární série Deus Ex, recenze na úspěšný simulátor formulí F1 2010 a další preview na pokračování post-apokalyptického RPG Fallout. Pracovní týden končil pohledem na třetí díl brutálních závodů MotorStorm a vychladnout jsme Zing nenechali ani o víkendu, kdy jsme pro vás připravili recenzi na multiplayerovou část hitu StarCraft 2 a menší retro-recenzi na třetí díl Skate.

Videa

Opět jsme vás nešetřili ani na mediálním poli. 39. týden aktuálního kalendářního roku přinesl spoustu zajímavých videí a trailerů. Tak například první skutečný trailer z nadcházející poslední epizody spisovatele Alana Wakea, multiplayerový trailer z Assassin's Creed: Brotherhood, který byl zaměřen na uzavřenou PlayStation 3 betu, představení malých dodatečných stahovatelných obsahů do Mafia 2, gameplay záběry z Darkspore, pokukování po jednotce Tier 1 z válečného díla Medal of Honor, Almaverse Trailer z hororového F.E.A.R. 3, B třída v rallye závodech WRC: FIA World Rally Championship, multiplayerová část střílečky Homefront, trailer s nepřáteli z divoké sci-fi akce Vanquish nebo úpravu postavy v Call of Duty: Black Ops.

Obrázky

Co si budeme povídat, i tentokrát jsme nezapomněli poctivě aktualizovat stávající galerie a přidávat nové. Určitě byste neměli minout následující aktualizované galerie:

Resistance 3

Monopoly Streets

Need for Speed: Hot Pursuit

Red Dead Redemption

DC Universe Online

Vanquish

Navštívit byste mohli i nové galerie, a to zejména následující:

Alternativa

Theatre of War 2: Battle for Caen

Ridge Racer 3DS

Resident Evil: Revelations

Super Street Fighter IV 3D Edition

Driver Renegade

Paper Mario 3DS

Carrier Command: Gaea Mission

Půl kila mletýho

Závěr

A máme tu definitivní konec 39. týdne letošního roku, který nebyl nikterak výrazný, i tak se však vyplatilo Zing sledovat. V následujících dnech se můžete těšit na spoustu novinek a přineseme vám recenzi FIFY 11, NHL 11 nebo PlayStation Move.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama