Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (4.týden)

Redakce

Redakce

13

Již po čtvrté v letošním roce se scházíme u týdenního souhrnu, v němž se podíváme co se nového událo na videoherní scéně, včetně novinek, článků a videí.

Reklama

Novinky

V pondělí jsme vám představili zajímavou konzoli Sifteo, která nabízí nový herní zážitek. Pokračovali jsme zprávou o Kinectu. Ten je díky hackeru schopen mapovat prostředí. Tvůrci Duke Nukem Forever se nechali slyšet, že možná rozšíří hru o dodatečný obsah a střílečka Homefront bude výhradně s dedikovanými servery. Odpoledne bylo ve znamení nové galerie z chystaného Silent Hill: Downpour a strašidelného F.E.A.R. 3.

V úterý jste se dozvěděli nové informace o NASCAR The Game 2011, L.A. Noire vyjde květnu + nový trailer, o Homefront jste si mohli zjistit hardwarové nároky, celkovou herní dobu kampaně a podívat se na nový trailer nebo si prohlédnout první galerii z First Strike DLC ke Call of Duty: Black Ops.

Konzolisty potěšily demoverze Crysis 2 a Bulletstorm, Dead Space 2 se začalo rýsovat v prvních recenzích, filmový Half-Life aneb Beyond Black Messa, odhalen byl první stahovatelný obsah do Dead Space 2, 2K Czech hledá vývojáře pro novou otevřenou akci (že by Mafia 3?) a Crytek očekává prý next-gen konzole v roce 2013.

Ve středu se společnost Epic Games nechala slyšet, že zvažuje vývoj her pro Android a dozvěděli jsme se o tom, že hry by v budoucnu mohly mít na krabičce upozornění stejně jako například cigarety. Následovala tuna nových záběrů z Test Drive Unlimited 2, scénář ke Crysis 3 je již namapovaný, singleplayerové demo Killzone 3 dorazí již brzy a dva nové obrázky z akce RAGE.

Čtvrtek nabídl informace, že Crysis 2 bude podporovat DirectX 11 a konečně se odhalila nová generace handheldu od Sony, tedy PSP2 (pracovní název NGP). Dále také další obrázky z místa činu z detektivky L.A. Noire, MotoGP 10/11 odkrylo datum vydání, plán dema a novou galerie a zprávu, že PC hráči budou bez DLC k Dead Space 2.

Po poledni jsme se dozvěděli, že tvůrci Just Case brzy odhalí další svůj projekt, zfilmování Heavy Rain je na spadnutí, odhalila se grafická karta AMD Radeon HD 6990, Brink a Hunted s datem vydání a OFP: Red River s plnou kooperací, avšak bez klasického multiplayeru.

Pro mnohé poslední pracovní den v týdnu hned z rána přinesl informace o Zaklínači, který vzniká s ohledem na konzolové verze. Dále pak datum vydání SOCOM 4 s multiplayerových trailerem, nové informace o Need for Speed Shift 2: Unleashed a především pak, že se PC hráči dočkají demoverze Crysis 2.

Odhalila se multiplayerová bojovka Anarchy Reigns, rýsuje se pokračování Enslaved, dozvěděli jsme se hardwarové nároky IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover a Kinect se stal nejrychleji prodávaným zařízením v historii.

Víkend byl pak ve znamení Mortal Kombat a rentgenové rvačky, dohrajte Dead Space 2 a dostanete prst, Sacred City, místo pro pravé fanoušky, CoD: Black Ops – First Strike DLC se odkrývá, vydané PSP hry pro NGP, grafické rozdíly jednotlivých verzí Mass Effectu 2, unikl seznam automobilů a tratí z NFS: Shift 2 a inovované menu v TES V: Skyrim.

Nezapomeňte pak ani na naši speciální novinku o provizním systému aneb podpoř Zing a vydělej.

Bleskovky

Nezapomínali jsme ani na bleskovky. Níže naleznete ty nejzajímavější. Zbytek pak v sekci bleskovky.

- Překlad Posla Smrti 3 dokončen, brzy by se měla objevit ukázka.

- Demo Fight Night Champion by mělo být dostupné od 2. února 2011.

- Seznam zbraní i s obrázky, které budou ve střílečce Killzone 3.

- Poslechněte si krátkou ukázku ze soundtracku Silent Hill: Downpour.

- Nová galerie z plošinovky Stacking a tenisového Top Spin 4.

- Lord of the Rings: War in the North vyjde během září až října 2011.

- Čerstvý PS3 patch firmwaru přináší novou ochranu.

- Tvůrci Elder Scrolls V: Skyrim se rozpovídali o vizuální podobě hry.

- Conduit 2 se odkládá na 22.dubna 2011, venku je i nová galerie.

- Korejská ratingová komise registruje "Sega Rally Online". Nové závody?

- Kromě filmu se údajně chystá také hra podle knižní série Temná věž.

- Beta MMO Battlestar Galactica Online startuje již 8.února 2011.

- Potvrzeno, před vydáním PlayStation Move Heroes vyjde demoverze.

Články

I v tomto týdnu jsme si pro vás připravili články. Nejprve jste si mohli přečíst recenzi na RPG titulu Two Worlds II. V úterý speciál TES V: Skyrim - systém soubojů a inventář. Ve středu pak dojmy z multiplayerové demoverzi Crysis 2. Další den NFS: Shift 2: Unleashed – reálný zážitek ze závodění a v pátek recenzi multiplayerové destrukční střílečky Breach.

Blogy

Činila se také komunita Zingu, která přinesla několik zajímavých článků:

Recenze F1 2010 aneb Simulace tak nějak napůl?

Medal of Honor – Jaký je a jaký bude?

Preview Tropico 4

Recenze LittleBigPlanet 2 - Gameplay představivosti

Trojitá sněžná nadílka

Videa

Pokud patříte mezi příznivce videoobsahu, tak jste se ani v tomto týdnu nenudili. Přinesli jsme vám totiž druhý trailer z detektivky L.A. Noire, Inside Xbox trailer k Homefront, demo trailer Bulletstorm, First Strike multiplayer trailer Call of Duty: Black Ops, Killstreak trailer z Killzone 3, multiplayer demo trailer Crysis 2, trailer z kariéry Need for Speed Shift: Unleashed 2, Kanzan Jungle gameplay z Killzone 3, Cinematic trailer MMO Rift, Battle Report trailer 3 pro fanoušky Shogun 2: Total War, druhý gameplay trailer z Operation Flashpoint: Red River a mnoho dalšího.

Závěr

Další týden je za námi. Doufáme, že jste se bavili a že jsme vám přinesli vše, po čem jste toužili. V následujícím týmu se můžete těšit mj. na recenzi hororového Dead Space 2, vlastní dojmy z hraní Homefront (i s video-blogem) nebo na preview blížícího se Bionic Commando: Rearmed 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama