Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (45.týden)

Redakce

Redakce

3

Pomalu, ale jistě končí druhý týden v měsíci listopad, zima se začíná hlásit o slovo. My se ale silného větru nezalekneme a přinášíme vám pravidelný souhrn.

Reklama

Vítejte u dalšího souhru, který má za úkol informovat vás o všem zajímavém, co se za týden ve světě videoher událo. 45. týden aktuálního kalendářního roku byl opravdu zajímavý, vyšlo očekávané Call of Duty: Black Ops, dozvěděli jsme se konečně datum vydání závodů Gran Turismo 5 a odhaleno bylo také několik nových her. Tak pojďme na to :-)

Novinky

45. týden začal návalem zajímavých novinek, které pro vás dopoledne sepisoval Rosťa Viktorin. Kazunori Yamauchi, šéf Polyphony Digital, se nechal slyšet, že konzole PlayStation 3 nestačí Gran Turismu 5. Objevil se další důkaz o existenci páté dílu tajného zabijáka Hitmana, vedení Codemasters promluvilo o chystaných F1 2011 a dozvěděli jsme se několik detailů o novém dobrodružství netopýřího muže, který si na zločince opět posvítí.

Odpoledne jste se mohli přesvědčit o kvalitách Call of Duty: Black Ops, poněvadž jsme vám servírovali souhrn recenzí. Následovala informace, že se chystá pokračování brutální taškařici Naughty Bear a old-schoolové střílečku WET. Mj. představila společnost Electronic Arts další balíček map do Battlefield: Bad Company 2.

V úterý tempo zajímavých novinek pokračovalo. Darksiders 2 prý nabídne stejnou apokalypsu akorát s jiným hrdinou, unikl seznam trofejí z Gran Turisma 5, NFS: Hot Pursuit se v recenzích daří velmi dobře a druhý díl střílečky Homefront se bude odehrávat na druhé straně Mississippi.Popoledni přispěchal Codemasters se zprávou, kdy se dočkáme Operation Flashpoint: Red River, DiRTu 3 a nového dílu ze série Race Driver: GRID. O budoucnosti se podělil také vydavatelství Activision, těm totiž unikla tajná informace: Call of Duty v roce 2011 se bude odehrávat v budoucnosti, v níž budou figurovat vesmírní mariňáci.

Ve středu dopoledne jste se mohli přesvědčit, že vývoj třetího Postalu podle všeho finišuje a podle statistik vyzkoušelo za první den CoD: Black Ops přes milion hráčů, a to prosím pouze na Xboxu 360. Pokud očekáváte Hvězdné války pro pohybový senzor Kinect, tak si budete muset počkat do příštího roku a jeden z analytiků si myslí, že PS3 porazí suverénní Xbox 360 do roku 2012. Vydání Call of Duty: Black Ops se neobešlo bez problémů, spousta hráčů si stěžuje na lagy, Assassin´s Creed: Brotherhood v první recenzi a Capcom kutí zbrusu nové MotoGP.

Čtvrtek nezačal nijak slavně, Black Ops stále trápí problémy, Battle.net má novou ochranu proti odcizení učtu a představen byl krátký animovaný film Assassins Creed: Ascendance a zajímavá arkádová online akce Wildlife: Forest Survival od EA. Hodinu před polednem následovaly nové informace z očekávaného třetího dílu Resistance a mini-hra a boj proti cheaterům u Call of Duty: Black Ops. Odpoledne jste se mohli dočíst o procesorech Quad-core pro laptop a Octo-core pro desktop od firmy AMD a našli jsme pro vás důkazy o brzkých DLC do Need for Speed: Hot Pursuit.

Pátek začal zprávou, že Del Toro pro THQ pracuje zřejmě na sci-fi RPGčku, L.A. Noire se dočkalo "prvního" traileru, středověká strategie Shogun 2: Total War vyjde v březnu, pro Black Ops se počítá s rozsáhlou řadou dodatečného obsahu, blíží se filmová adaptace Saints Row série a Epic Mickey bude prý nejhezčí hrou pro Nintendo Wii.

Následoval chvalozpěv Bratrstva pokračuje, PSM3 dává v recenzi 92%, Gran Turismo 5 startuje 24.listopadu a vytvořte si vlastní questy pro S.T.A.L.K.E.R. 2.

Ani o víkendu jsme si neodpočinuli a nabídli vám řadu novinek. Nejzajímavější je určitě tajemný artwork, který pochází nejspíš z nového dobrodružství série Tomb Raider. Dále pak PC patch pro Black Ops je venku, nepomáhá ale všem, L.A. Noire potvrzeno na jaro 2011, Assassins Creed: Ascendance bude animák + trailer, kompletní seznam vozů z GT5, zacheatujte si v Call of Duty: Black Ops, potvrzen nástupce Transformers: War for Cybertron a tvůrci Halo pracují na online hře pro PC a konzole.

Bleskovky

Již podruhé nezapomínáme ani na bleskovky. Níže naleznete ty nejzajímavější, zbytek pak v samotné sekci bleskovek.

- Aktualizovali jsme pro vás tapety na plochu.

- Nezapomeňte na nové záběry ze hraní očekávaného RPG Dragon Age 2.

- Bethesda je s Fallout: New Vegas spokojena, prodáno 5 milionů kusů.

- Prvních 13 minut z Call of Duty: Black Ops, pozor, obsahuje spoilery!

- Na Steamu si můžete stáhnout patch pro PC verzi Fallout: New Vegas.

- Všechna DLC pro Xbox360 z bojovky SSF IV se zdrží do 16.listopadu.

- CoD: Black Ops trhá rekordy - 5,6 milionů kusů z US a UK za první den.

- Kinect Sports spouští aplikaci na Facebooku. Připojte se!

- Prvního UFC titulu pro Kinect a PS Move se dočkáme 1.dubna 2011.

- Čtenáři Zingu vytvářejí vlastní videa z CoD: Black Ops, podívejte se.

Články

45. týden byl ve znamení především třech recenzí. Nejprve jsme se podívali na zajímavou a překvapivě dobrou střílečku Vanquish, následně na RPG Fable 3 a v neposlední řadě jsme pro vás zhodnotili dva roky starý díl Call of Duty s podtitulem World at War. Nechyběla ani dávka Preview Bloodlines Champions - pětiminutová akce aneb dojmy z bety, F.E.A.R. 3 – máte strach? a Splatterhouse - a hon může začít.

Blogy

Nové články se objevily také v sekci blogy, kam v početné míře přispívají návštěvníci Zingu se svými recenzemi, preview a dalšími zajímavými články. Pojďme se na některé podívat:

Warez - problematika 21. století

Nejlepší hry destiletí: "Decade Awards"

Odsuzování her veřejností. Proč?

Co nám nabídne Gran Turismo 5

Může být vyrobena v dnešní době "takřka dokonalá hra"?

Zjednodušování herních principů

Videa

Co by to byl za týden bez pořádné várky videí a nejrůznějších trailerů, že? Určitě byste neměli minout startovní trailer pro Sonic Colors, otitulkovaný trailer Abyssal Precipice z Rift: Planes of Telara, Assassin's Creed: Ascendance – Trailer s českými titulky, představení Sub-Zera z nového Mortal Kombat, Launch trailer pro PC verzi H.A.W.X. 2, Mafia 2 - Joe's Adventures DLC Gameplay Trailer s českými titulky, AC: Brotherhood - Single-player Launch Trailer a NFS: Hot Pursuit - Demo Success Trailer.

Obrázky

Mediální obsah pokračoval na Zingu i v podobě obrázkových galerií. Určitě byste si měli najít chvilku a prohlédnout si následující galerie:

Wildlife: Forest Survival

MotoGP 10/11

Mafia 2: Joe's Adventures

Genesis A.D.

Nail'd

DC Universe Online

Darkspore

Call of Duty: Black Ops

Miner Wars 2081

NASCAR The Game 2011

Apache: Air Assault

Závěr

Další týden je úspěšně za námi. Doufáme, že jsme s námi byli spokojeni a těšíme se na další týden, který začne již za pár hodin. A na co že se to můžete těšit? Tak především jsme si pro vás přichystali dvě recenze Call of Duty: Black Ops, v pondělí se podíváme na singleplayer a v úterý na multiplayer. Dále preview kampaně z nadějné střílečky Homefront a mj. preview třetího dílu oblíbené akce Max Payne. No a možná se dočkáte také další soutěže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama