Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (49.týden)

Redakce

Redakce

8

Udílení cen VGA 2011 přineslo nemálo zajímavých trailerů a několik odhalení. Pojďme se ale v klidu zpětně podívat na celý týden.

Reklama

Třetí adventní neděle je pomalu minulostí a my se ohlížíme za končícím týdnem, jenž přinesl několik opravdu vypečených informací a trailerů, především díky Video Game Awards 2011.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že si EA zaregistrovali domény související s názvem Command & Conquer: Alliances. Spekulovalo se o dalším dílu této série. Nyní ale víme, že nové C&C nese název Generals 2. Následovaly přihlášky do bety Microsoft Flight, prošlé Online Passy u EA her, důležitý patch pro konzolové verze Driver: San Francisco a tvůrci FEAR 3 propustili 95% vývojářů projektu Silent Scope.

Odpoledne jsme vás seznámili s novou hrou na veřejných záchodcích. PS3 se v příštím roce zaměří na rodinný kruh, Vánoční slevy na pecky od EA, kanál BBC dorazí na Xbox360 v příštím roce, Švédsko není proti pirátství, podporuje ho a Max Payne 3 bude akčňák, nikoliv schovka. Série Uncharted prodala 13 milionů kusů.

V úterý jste se mohli podívat na obrázky z SSX a seznámit se s Brutality DLC pro Resistance 3. THQ slibuje brzy odhalit nový titul, Game of Thrones odhaluje střípky příběhu, 74% hráčů dokončilo Heavy Rain, tvůrci Bulletstorm chystají akční hru s vozidly a oznámen datadisk The Sims 3: Showtime.

Ve středu jsme vám nabídli datum vydání GTA 3 pro iOS/Android, PS3 problémy Skyrim neopraví update 1.3 a nové DLC pro Assassin's Creed: Revelations. Sledgehammer pracují na novém Call of Duty, veteráni z GRIN chystají 2D plošinovku PID, rozsáhlé DLC pro Trine 2 v roce 2012, Gravity Gun z Half-Life 2 naživo, odhaleny mapy z Counter-Strike: Global Offensive a osmé nejoblíbenější téma na Facebooku v roce 2011 bylo Modern Warfare 3.

Ve čtvrtek jsme některé návštěvníky potěšili obrázky z PSV akce Unit 13. Dále dřívější přístup do Star Wars: The Old Republic od 13. prosince, Simbin pracují na závodech GTR3 a Capcom láká na Dead Rising 3. Test Drive Unlimited 2 odhalilo druhé DLC, Serious Sam 3 s nejhustší DRM ochrana vůbec, AC: Revelations v překrásných kresbách a PS Vita není omezena na jeden PSN účet.

V pátek jste si mohli přečíst, že World of Tanks hrálo současně 250 000 hráčů, Dead Rising 3 možná v Kalifornii a s novou postavou a Sine Mora od Grasshopper exkluzivně pro XBLA. Oznámena hra Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure, Skyrim s ENB módem vypadá lahůdkově, Borderlands 2 budou mnohem variabilnější a Doctor Who: The Eternity Clock oficiálně.

V sobotu jsme se dozvěděli, že GSC končí a s ním pravděpodobně i S.T.A.L.K.E.R. 2. Dabér zmiňuje Half-Life: Episode 3, akce Ryse podle všeho přesunuta na další generaci Xboxu a chystá se fanouškovský film Left 4 Dead.

Neděle už byla ve znamení zmíněného VGA - Diablo 3 odhalilo intro, masakr v nemocnici na záběrech z Hitman: Absolution, boj o přežití v traileru z Transformers: Fall of Cyberton, druhá stránka Columbie v traileru BioShock Infinite, The Amazing Spider-Man v debut traileru, přepadení banky v traileru z Rainbow 6 Patriots, první trailer z Alan Wake: American Nightmare, nový gameplay trailer z Mass Effect 3, oznámen Tony Hawk: Pro Skater HD, Command & Conquer: Generals 2 od BioWare, Epic odhaluje novou IP – Fortnite, MGS: Rising kutí tvůrci Bayonetty, Joker vtipkuje o Batman: Arkham World, Tekken Tag Tournament 2 o Vánocích 2012 a strašidelný VGA teaser Darksiders 2.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: Super Mario 3D Land – instalatéři nikdy nespí

Recenze: Serious Sam 3: BFE – nostalgické vzpomínání

Recenze: Kirby's Adventure Wii – dílko plné rozporů

Preview: South Park: The Game – hrajeme si na čtvrťáky

Preview: Tvůrci Uncharted chystají akci The Last of Us

Preview: Command & Conquer: Generals 2 – návrat ke kořenům

Speciál: Čerstvé dojmy z bety DotA 2

Speciál: Podívali jsme se na nový datadisk pro EverQuest 2

Speciál: Prokletí hrdinové v multiplayeru The Darkness 2

Speciál: Vzpomínka na Star Wars: Knights of The Old Republic

Blogové články

Speciál: Red Faction: Origins – promarněný průměr

Speciál: Stixxyho top hry roku 2012

Speciál: Jak Dovahkiin ovlivnil moji slohovou práci?

Speciál: Souhrn Video Game Awards 2011 od dex1o(^_^)o

Videa

O zajímavé trailery nebylo v týdnu nouze. Kompletní seznam najdete v sekci Videa. Nezapomeňte rovněž navštívit novinky z VGA 2011, kde naleznete aktuální trailery, které jsou exkluzivně od GameTrailer.

Závěr

Poslední větší událost letošního roku je za námi a herní průmysl se pomalinku ale jistě začíná přesouvat do období klidu. Pro následující týden pro vás chystáme nejen článek a samozřejmě nebudete ochuzeni ani o čerstvé zpravodajství, videa a obrázky, stejně tak o recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama