Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (51.týden)

Redakce

Redakce

8

Prázdniny jsou v plném proudu a my se tu scházíme u dalšího klasického souhrnu. Hlavním tématem jsou Vánoce, něco zajímavého se ale určitě našlo.

Reklama

Celý herní svět pomalu utichal a blížil se k nejoblíbenějším svátkům, týden byl tedy spíše ve znamení očekávání prázdnin. Rozhodně se ale našly některé ždíbky informací, které stálo za to vsoukat do sebe. A to nemluvíme o našich článcích.

Novinky

Hned zkraje jsme se mohli těšit z PC rekordu skvělého fantasy datadisku Cataclysm k MMO World of Warcraft. Poté jsme se přesunuli k úvaze o třetí Mafii a oznámenému patchi pro závody Gran Turismo 5. Také jsme přemítali o již možném vývoji pátého dílu GTA. Zjistili jsme, že se série Madden chystá na stříbrné plátno, závody Test Drive Unlimited 2 odhalily seznam vozů a CoD: Black Ops nás překvapilo vlastním rekordem.

Zajímavě vypadá i spekulace o strategickém Assassin´s Creed, o to více pak datum vydání dvou očekávaných pecek – LittleBigPlanet 2 a DC Universe. Středa odhalila další reinkarnaci Dungeons & Dragons a adventuru The Next Big Thing. Windows 8 slibuje návrat PC hraní a my vám z celého srdce přejeme Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!!

O víkendu se objevilo pár zajímavý poznatků. Inovovaný Tomb Raider by možná mohl nabídnout multiplayer, Microsoft pak slibuje rok 2011 ve jménu Kinectu. Chybět nemohlo ani odhalení zbrusu nové mapy do Crysis 2 – Pier 17.

Bleskovky

Jako doplněk ke každodenním novinkám nesmí chybět výpis těch nejzajímavějších bleskovek týdne.

- LittleBigPlanet 2 v první recenzi - OPM dává 10/10.

- Beta Gears of War 3 odstartuje přibližně v dubnu 2011.

- Wii akce Conduit 2 vyjde v USA 15. února 2011.

- Tři nové obrázky z Batman: Arkham City.

- Portal 2 vyjde oficiálně 21. dubna 2011 pro PC, PS3, X360 a Mac od EA.

- Padesáti procentní slevy na DLC epizody Alan Wake, navštivte XBLM.

- XP týden pro hráče multiplayeru Red Dead Redemption, až do 3. ledna.

- Na Marketplace naleznete demo (718.3 MB) Kinect Sports.

Články

Tento týden byl především naplněn recenzemi. Od pondělí jsme si pro vás připravili zhodnocení herního Trona, zábavných závodů JoyRide pro Kinect a především závodního kolosu Gran Turismo 5. Čtvrtek byl ve znamení demoverze Dead Space 2 a pátek nabídl zajímavě vypadající MMO Crasher.

Blogy

Vánoční čas ovlivnil do určité míry novinky a videa, nezasáhl však do naší blogové komunity. Blogaři se na Zingu opět činili a přichystali si pro všechny hned několik zajímavých článků. Níže naleznete ty nejzajímavější, které byste si rozhodně měli přečíst:

Recenze Mass Effect 2 – DLCčka

Recenze Star Wars: The Force Unleashed II

Recenze Uncharted 2: Among Thieves

Recenze Metro 2033

Recenze Battlefield: Bad Company 2

Recenze Railworks 2

Vánoční speciál: Ati Radeon HD 5870 - jaká je?

Recenze sluchátek Koss Porta Pro

Článek Vždyť ty konzole nejsou zase tak špatné

DecadeAwards – předmluva

Recenze Hitman: Blood Money

Preview Crysis 2

Recenze The Godfather - Konečně slušná filmová hra?

Recenze prvního Zaklínače

Co čekat v příštím roce – 1. část, 2. část

Recenze Half-Life 2

Videa

Videí a trailerů z herního světa se tentokrát moc neurodilo, i tak bylo v uplynulém týdnu na co koukat. Vše začalo teaser trailerem z chystaného Aliens: Colonial Marines, druhým vývojářským deníčkem z DiRT 3 a povedeným trailerem Operation Flashpoint: Red River. Následovaly gameplay záběry z Trapped Dead a oznamovací trailer Dungeons and Dragons: Daggerdale. Dále nám tvůrci Dead Space série popřáli veselé Vánoce, stejně jako World of Tanks a Bulletstorm. Objevil se příběhový trailer (nechybí cz titulky) z Dead Space 2 a sportovní a akční trailer z LittleBigPlanet 2.

Závěr

Dostali jsme se opět na samotný konec týdne. Vánoce jsou úspěšně za námi, doufáme, že jste si je užili, a brzy budeme vítat nový rok. Než se tak ale stane, čeká nás poslední týden aktuálního kalendářního roku, v němž se vám budeme snažit přinést čerstvé zprávy ze světa videoher a nezapomeneme ani na videa, cheaty a obrázky. V neposlední řadě se můžete těšit na preview Crysis 2, podíváme se na Killzone 3 a chybět nebude ani recenze počítačové verze H.A.W.X. 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama