Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (6.týden)

Redakce

Redakce

4

Dozvěděli jsme se přibližné datum vydání Diabla 3, popovídali jsme si s tvůrci českého RPG Nyrthos, zrecenzovali jsme Kingdoms of Amalur: Reckoning a dočkali jsme se přívalu videí z Mass Effectu 3.

Reklama

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli prodejní úspěchy her od vydavatelství Take-Two. Detektivka L.A. Noire prodala po celém světě 5 milionů kopií, zatímco série Red Dead dosáhla na 13 milionů a NBA 2K12 na 4 miliony kusů. Pokračovali jsme propouštěním EA v kanadském studiu, Spec Ops: The Line nejdřív v září a odhaleny achievementy Mass Effectu 3.

Nová first-person střílečka od Respawn (ex-tvůrci Call of Duty) vyjde ve fiskálním roce 2013 a autor Kingdoms of Amalur: Reckoning si myslí, že velké tituly exkluzivně na PC nejsou možné kvůli velké míře pirátství. Arma 3 odložena na konec roku, představena sběratelská edice Risen 2 a Blizzard do bety Diabla 3 pozval další hráče. Seznámit jste se rovněž mohli s hardwarovými požadavky pirátského RPG Risen 2.

Microsoft Flight si zdarma stáhnete 29. února, podrobnosti o volném pohybu a vedlejších misí v akci The Amazing Spider-Man a důkazy o vývoji Star Wars: Battlefront 3. Nový Medal of Honor se blíží, český národní tým se vrací do série FIFA, online FPS Hawken vyjde zdarma v prosinci. Nové obrázky ze Spec Ops: The Line a Rockstar hledá posily, asi pro vývoj Red Dead Redemption 2. Novinky v multiplayeru Borderlands 2, Carrier Command s českou lokalizací a vyšel high-res texture pack pro Skyrim.

Diablo 3 vyjde ve druhém čtvrtletí a český národní tým se vrací do série FIFA

Ve středu jsme se dozvěděli, že střílečka True Crime žije, jmenuje se Sleeping Dogs, hned poté odhalila první detaily a obrázky. Dále čeká nás LittleBigPlanet Kart Racing, PS3 verze Killzone se zdrží, The Last of Us odhalilo zbraně a nepřátele a exkluzivita Journey je konečně hotova.

Ve čtvrtek odpoledne jste si mohli přečíst detaily z hororového Deadlight, Warhorse Studios si licencovalo CryEngine 3 a potvrzeno DLC pro Take On Helicopters. Diablo 3 vyjde ve druhém čtvrtletí, nové Call of Duty prý se smysluplnými inovacemi a Rocksteady popírají vývoj Želv Ninja. Bungie učinili neuvěřitelný pokrok při vývoji nové IP, hollywoodské hvězdy Brian Cox a Rosario Dawsonová v Syndicate a příští Xbox má obsahovat dotykový ovladač, říkají drby.

O víkendu jsme vás informovali mj. o novém Star Trek titulu, jenž vyjde na začátku roku 2013, stejně tak jsme nezapomněli na seznam tratí z Test Drive: Ferrari, gameplay záběry z demoverze Mass Effect 3 a na nové obrázky z Max Payne 3.

Kupte si neoprenovou Ghost Mask

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: NeverDead – nesmrtelné končetiny

Recenze: Oil Rush - nedotažené nápady

Recenze: Kingdoms of Amalur: Reckoning – vzhůru do pohádky

Recenze: Resident Evil: Revelations

Preview: The Last of Us – poslední zhasněte

Preview: XCOM: Enemy Unknown – dobří emzáci se vracejí

Preview: Prototype 2 – pomsta se podává za studena

Speciál: Nyrthos - rozhovor s vývojáři

Blogové články

Aktivně se činila i naše drahá komunita, jejíž nejzajímavější výtvory vám nabízíme níže.

Speciál: City 17

Speciál: Black Mesa Research Facility

Speciál: Nejtajemější herní postava ze všech G-MAN

Speciál: Operace Očista

Videa

Tento týden byl na skvělé trailery velmi štědrý a my vám tu přinášíme ty nejlepší. Zbytek pak najdete v galerii Videí.

Závěr

Máme za sebou další úspěšný týden. V dalších 7 dnech se můžete těšit na trailer z očekávaného Far Cry 3, stejně jako na další novinky, videa a obrázky. Neopomeneme ani články, včetně recenzí a zajímavých preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama