Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (7.týden)

Redakce

Redakce

16

Máme za sebou další úspěšný týden plný skvělých recenzí a žhavých zpráv z herního průmyslu. Pojďme si to všechno shrnout.

Reklama

Novinky

Začali jsme odhalením fantasy adventury Dark Eye, spekulací o pátém Metal Gear Solid a novou verzí grafického módu pro GTA IV. Odkladu se dočkaly závody Ridge Race Unbounded a konec Black Ops se zapsal do Guinnessovy knihy rekordů. Horor Amnesia se možná dočká pokračování a exkluzivita Journey byla stanovena na březen.

Zjistili jsme detaily z DLC pro druhého Shoguna i akci Far Cry 3. PC verze Alan Wake slíbila sběratelskou edici a Rockstar slíbil nové info o GTA V již brzy. Potěšily nové obrázky z The Last of Us a zajímavě vypadá i holčičí bojovka Girl Fight. Objevilo se další potvrzení čtvrtého God of War a Epic poukázal na velký výkon nového Unreal Enginu.

Podívejte se na akční filmový trailer k Far Cry 3!

Svého konce se dočkal Metal Gear Online a zjistili jsme exkluzivní DLC pro předobjednávky Maxe Payna 3. Upřesnilo se nám datum vydání akce Darksiders 2 a Crytek odstartoval vývoj pro další generaci konzolí. Resident Evil 6 se pochlubil čerstvými informacemi a podívali jsme se, jak se liší minimální a maximální grafické detaily třetího Mass Effectu.

Bethesda přemýšlí o dalších oblastech Tamrielu a Prototype 2 odhalil exkluzivní sběratelskou edici. Syndicate oznámil využití Originu, Assassin’s Creed 3 pro změnu slíbil vydání již na letošní říjen. O něco více se představil horor The Walking Dead a tvůrci TrackManie oznámili práce na nové FPS. DotA 2 hodlá podporovat LAN i fan módy a objevilo se také kódové jméno nového Xboxu.

Vyšlo dlouho očekávané demo sci-fi RPG Mass Effect 3. Stahujte!

Přistály spekulace o datu vydání pátého GTA, ukázalo se i oficiální LEGO Minecraftu. Objevily se nové obrázky a záběry z tropické akce Far Cry 3 a Razer odhalil periférie pro Mass Effect 3. Amazon proflákl vývoj druhého Black Ops a SSX slíbil demo již na příští týden. BioWare také začal se skvělou marketingovou kampaní pro třetí Mass Effect.

Sleeping Dogs se konečně pořádně ukázali a Activision dost možná pracuje na licenci Želv Ninja. CD Projekt má již spoustu práce a Rovio odhalilo chystané pokračování Angry Birds. Black Ops 2 se opět ukazuje a The Last of Us otevírá pohled do zákulisí. Zasmáli jsme se u parodie GoldenEye 64 a potěšil i nový balíček her Fallout 3 a TES IV: Oblivion.

Články – Recenze, preview a speciály

Recenze Uncharted: Golden Abyss – velká hra v malém balení

Recenze WipEout 2048 – pořádně stylové závody

Recenze The Darkness II – krvavá a skvělá střílečka

Recenze Shank 2 – brutálnější rovná se lepší?

Recenze Grand Slam Tennis 2 – game, set, match

Preview Yesterday – dojmy z preview verze

Preview Syndicate – dojmy z preview verze

Preview Far Cry 3

Speciál: Jaký byl BioCon 3.0?

Speciál: Proč dostal Tim milion na neznámou adventuru?

Speciál: Playstation Vita – dospělý kus hardwaru

Blogové články

Činila se i naše věrná komunita, jejíž nejlepší výtvory vám přinášíme níže.

Recenze Jagged Alliance – Back in Action

Speciál: Vyjdou letos zajímavé hry?

Speciál: Problematika her a budoucnost?

Recenze Star Trek Online – F2P

Videa

Jako vždy pro vás vybíráme ty nejlepší trailery a videa z herní branže. Kompletní galerii najdete v sekci Videí.

Závěr

Únor se nám přehoupává do druhé půlky a přichází doba vskutku úrodná. V nadcházejícím týdnu se můžete těšit mimo jiné na recenzi Syndicate, demoverzi snowboardového řádění SSX a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama