Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (9.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (9.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (9.týden)

Redakce

Redakce

16

Na devátý týden aktuálního kalendářního roku se bude vzpomínat především díky odhalenému <strong>Assassin’s Creed 3</strong>. Zahanbit se však nenechaly i další hry, včetně <strong>Mass Effectu 3</strong>, Diabla 3, nového Medal of Honor, SimCity či BioShocku Infinite.

Reklama

Novinky

V pondělí jste se mohli podívat na hranou akční televizní reklamu Mass Effectu 3 a dozvědět se, že očekávaný sci-fi akční RPG titul od BioWare je podle první celosvětové recenze intenzivní a dojemné finále trilogie. Pokračovali jsme představením Assassina z Borderlands 2 a inzerátem, že Blizzard hledá další posily pro konzolové Diablo.

Oznámeno pokračování Pokémon Black and White, The Last of Us zatočí s hrdiny, Epic na GDC předvede Unreal Engine 4 a v Medal of Honor: Warfighter se Bin Ladena nedočkáme.

V úterý dopoledne jste se mohli podívat na gameplay záběry ze zrušené Batman hry od tvůrců F.E.A.R. Následně jsme vás informovali, že Bethesda najímá na next-gen projekt, Origin automaticky přidává EA hry zakoupené na Steamu, vývojáři Just Cause oznámí letos tři hry a gameplay videa z Counter-Strike: Global Offensive (najdete rozdíly oproti minulým CS?).

Akce Sniper Elite V2 s exkluzivní bonusovou misí, kde budete mít za úkol zabít Hitlera. PlayStation Vita se už prodalo přes milion kusů, zaměstnanec Cryteku zřejmě prozradil nový Xbox a Doom 4 pod palbou spekulací, unikají screenshoty.

Vše o Assassin’s Creed 3 na jednom místě – preview, special, obrázky apod.

Ve středu se na PlayStation Network objevil zdarma multiplayer střílečky Killzone 3. Vyšel nový patch pro Elder Scrolls V: Skyrim, prvních 20 minut gameplay záběrů z Diabla 3 a stránka Baldur’s Gate láká na oznámení. Chystá se strategie MechWarrior Tactics, MoH: Warfighter s přesným datem vydání a novými detaily a na internetu se objevily první obrázky z nového SimCity. Dále Kingdoms of Amalur chystá první DLC, Borderlands 2 se Steamworks a Dragon’s Dogma nabídne demo.

Ve čtvrtek Blizzard propustil 600 zaměstnanců, oznámeno Game of Thrones MMO, panoramatické obrázky map z Ghost Recon: Future Soldier a chystá se násilná plošinovka Hell Yeah!. PlayStation 4 prý nebude pohánět procesor Cell, Mass Effect 3: From Ashes DLC odemkne alternativní výstroj, Na Steamu naleznete demo Rayman Origins a Španělský obchod láká na Call of Duty: Black Ops 2.

SimCity 5 bude obsahovat multiplayer i vychytaný engine, Valve potvrdilo účast na E3 2012, nové záběry z Hitman: Absolution, BioShock Infinite stanoven na říjen a Assassin’s Creed 3 oficiálně odhalen. Nové obrázky z Max Payne 3 prozrazují, že hlavní hrdina bude krvácet.

Oznámeno březnové DLC pro Forzu 4, odhalena kolekce Ratchet & Clank HD a blíží se závody SBK Generations. id Software reaguje na únik obrázků z Doomu 4, pohled na indický Assassin’s Creed a nové informace o Assassin’s Creed 3.

O víkendu jste si mohli mj. přečíst: V Mass Effectu 3 se nikdy nestanete padouchem, Crytek příští týden odhalí novou generaci DX11, Valve vyvíjí zařízení Steam Box, na podzim vyjde nová Forza, unikly další záběry ze SimCity, Army of Four zmínil herec na svém Twitteru a italský Blizzard zřejmě vyzradil datum vydání Diabla 3.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: Gotham City Impostors - béčkové Team Fortress

Recenze: SSX – návrat ve velkém stylu

Recenze: Alan Wake’s American Nightmare – už zase potmě

Preview: Dojmy z hraní Max Payne 3

Preview: Assassin’s Creed III - evoluce ve víru revoluce

Speciál: Co se změnilo v Garry’s Modu?

Speciál: Historie giganta jménem Blizzard

Speciál: Jaký bude Assassin’s Creed 3?

Speciál: Březnová předpověď: vychází Mass Effect 3 i dvojice českých her

Speciál: Assassin’s Creed III - 10+1 maličkostí

Blogové články

I na začátku března se naše komunita činila.

Speciál: Komunitní válčení na bojištích Battlefiledu 3

Recenze: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Recenze: Mass Effect: Klam - Omega táhne

Speciál: Co chci a co čekám od pokračování Assassins Creed

Speciál: Může Wii U uspět?

Videa

Jako vždy pro vás vybíráme ty nejlepší trailery a videa z herní branže. Kompletní galerii najdete v sekci Videí.

Závěr

A jsme u konce. V příštím týdnu nás čeká vydání očekávaného Mass Effectu 3 a rovněž také nové detaily o zajímavých hrách v čele s Assassin’s Creed 3, Medal of Honor: Warfighter, SimCity a dalších her a technologií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama