Jízdní řád konferencí na E3 2015
Speciály Článek Jízdní řád konferencí na E3 2015

Jízdní řád konferencí na E3 2015

Michal Burian

Michal Burian

98

Přesně za týden to vypukne. Souhrn jednotlivých konferencí s časy a také tím, co můžete od jednotlivých společností očekávat.

Reklama

Největší svátek na světě pro hráče se blíží. V pondělí vypukne E3 2015 v Los Angeles, kam se sjedou všechny vydavatelské společnosti a tvůrčí celky, aby světu ukázaly své připravované hry a odhalili novinky.

Níže se dozvíte přesné časy jednotlivých tiskových konferencí a také přehled toho, co vše můžete od jednotlivých výrobců očekávat. Není pochyb o tom, že toho bude hodně.

Sledujte všechny články, novinky, obrázky a videa z E3 zde.

Pondělí, 15. června

Bethesda - 04:00 Microsoft - 18:30 Electronic Arts - 22:00 Ubisoft: 00:00

Úterý, 16. června

Sony - 03:00 Nintendo - 18:00 Square Enix - 19:00

Středa, 17. června

PC Gaming Show - 02:00

*Časy konferencí pocházejí z oficiální stránky E3. Pokud by se náhodou něco změnilo, budeme vše aktualizovat. Pár hodin před zahájením konference na Zing.cz naleznete novinku s přímým přenosem.

Všechny tiskové konference budete moci sledovat živě na Zing.cz.

Bethesda

Bethesda letos uspořádá vůbec první tiskovou konferenci v rámci E3. Není tak divu, že tahle společnost vzbuzuje u fanoušků velká očekávání. Jisté je, že se nám ukáže nový Doom a Fallout 4. Neoficiálně se mluví také o pokračování Dishonored (remaster pro nové konzole prokecly obchody) a Bethesda nezapomene nejspíš ani na Elder Scrolls Online.

Microsoft

Od Microsoftu se očekává hodně ve spojení s konzolí Xbox One. S jistotou se dá mluvit o nové ukázce z Rise of the Tomb Raider, Quantum Break, pořádně se nám představí Forza Motorsport 6, Halo 5: Guardians, nový díl ze série Gears of War, Crackdown, Fable Legends a pravděpodobně také remaster původních Gears of War. Phil Spencer slíbil novou exkluzivní značku, tak uvidíme.

Electronic Arts

Tisková konference EA bude ve znamení Star Wars: Battlefront, Need for Speed, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, FIFA 16, NHL 16, The Sims 4, DLC do Battlefield: Hardline, novinky u Dragon Age: Inquisition a snad se dozvíme něco nového o Mass Effectu 4, Mirror's Edge 2, závodní hře od Criterion Games a dalším Star Wars titulu od Visceral Games (má jít o akční adventuru).

Ubisoft

Ubisoft by si měl napravit pověst u hráčů, kteří mu začínají nedůvěřovat v propagaci svých her. Každopádně francouzská společnost chce ukázat Assassin's Creed: Syndicate, The Division, Rainbow Six Siege a nějaké překvapení, spekuluje se o Prince of Persia a nových Watch Dogs.

Sony

U Sony se dá s jistotou mluvit akorát o Uncharted 4: A Thief's End, Until Dawn, Street Fighter V, Call of Duty: Black Ops 3 a snad Ratchet & Clank. Něco nám ale říká, že se Sony vytasí s něčím dalším. Zklamáni bychom neměli být, pokud budeme očekávat nové hry zdarma na PlayStation Plus, zlevnění handheldu PS Vita a snad i nějaké nové hry, které rozšíří exkluzivity na PlayStation 4.

Nintendo

Nintendo nemá v plánu představit světu svou novou konzoli. Místo toho se bude snažit potěšit své příznivce ukázkami z připravovaných her: Devil’s Third, Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, Fire Emblem If, Shin Megami Tensei X Fire Emblem, Star Fox, Xenoblade Chronicles X, Yo-Kai Watch a Yoshi’s Woolly World.

Square Enix

U Square Enix nás nejvíce zajímá Deus Ex: Mankind Divided, Just Cause 3 a tajná hra, která s největší pravděpodobností vypadá na nového Hitmana. Prostor by ale měla dostat také epizodická adventura Life is Strange, onlinovka Triad Wars a možná i Rise of the Tomb Raider. O dobrodružství Lary Croft ale nejvíce uslyšíme na tiskovce Microsoftu, který má zaplacený časovou exkluzivitu pro konzole Xbox.

PC Gaming Show

PC Gaming Show pořádá AMD ve spolupráci s magazínem PC Gamer jako poctu pro počítače. Účast potvrdila spousta firem, třeba Microsoft (ukáže Windows 10), Blizzard, Paradox Interactive, Obsidian Entertainment, Square Enix, Cloud Imperium nebo Deana Halla (tvůrce DayZ). Akci sponzorují mimo jiné společnosti TripWire Interactive a Bohemia Interactive, které na konferenci představí své aktuální projekty. TripWire se pochlubí novinkami z Killing Floor 2 a Bohemia Interactive ukáže DayZ, pokusí se rozšířit povědomí o Take On Mars a oznámí zasazení datadisku Army 3.

Ostatní společnosti

E3 si nenechají ujít ani další firmy, ale ty už nebudou mít samotnou tiskovou konferenci. Ano, Warner Bros, Take-Two s 2K Games, Activision Blizzard, Deep Silver, City Interactive, Konami, Hello Games, 505 Games a spousta dalších menších i větších vydavatelů a tvůrčích celků bude své hry prezentovat přímo na výstavišti pro novináře i návštěvníky z řad hráčů.

2K Games přislíbili Battleborn od autorů Borderlands, WWE 2K16 a XCOM 2, což ovšem neznamená, že nemohou překvapit a oznámit kupříkladu Mafii 3. Activision Blizzard, potom Call of Duty: Black Ops 3, rozšíření Destiny, Skylanders a Overwatch.

Co dalšího uvidíme? Snad Homefront 2:The Revolution od Deep Silver, LEGO Dimensions a Mad Maxe od Warner Bros, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain od Konami, rozšíření Pillars of Eternity od Obsidianu, Rock Band 4, The Walking Dead od Telltale Games nebo střílečku Fortnite od Epic Games.

PS4 a Xbox One s harddiskem o velikosti 1TB

Blíže k E3 se stále častěji mluví o nových modelech konzolí PlayStation 4 a Xbox One, které by již neměly mít 500 GB disk, ale 1TB. Zatím se Sony ani Microsoft k tomu nevyjádřili, ale Sony si nechala certifikovat nový model PS4 s 1TB diskem, a Amazon začal nabízet 1TB Xbox One v bundlu s kolekcí Halo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama