Jízdní řád konferencí na E3 2017
Speciály Článek Jízdní řád konferencí na E3 2017

Jízdní řád konferencí na E3 2017

Michal Burian

Michal Burian

72

Už v sobotu večer to vypukne. Souhrn jednotlivých konferencí s časy a také to, co můžete od jednotlivých společností očekávat. <strong>Doplněno o Devolver Digital</strong>.

Reklama

Za rohem je největší a nejočekávanější herní svátek na světě. Významné vydavatelské společnosti a studia se sjedou do Los Angeles, kde nám ukážou své připravované tituly, odhalí novinky a nastíní své plány na nadcházející měsíce.

Níže se dozvíte přesné časy jednotlivých tiskových konferencí a také přehled toho, co vše můžete od jednotlivých výrobců očekávat. Stejně jako loni, tak i letos toho bude opravdu hodně.

Sobota, 10. června

Electronic Arts - 21:00 našeho času

Neděle, 11. června

Microsoft/Xbox - 23:00 našeho času

Pondělí, 12. června

Bethesda - 6:00 našeho časuDevolver Digital - 7:00 našeho časuPC Gaming Show - 19:00 našeho časuUbisoft - 22:00 našeho času

Úterý, 13. června

Sony/PlayStation - 2:00 našeho časuNintendo - 18:00 našeho času

Všechny tiskové konference budete moci sledovat živě na Zing.cz.

Electronic Arts

Už loni se Electronic Arts odpoutali od E3 a v Los Angeles a v Londýně vytvořili vlastní akci nazvanou EA Play, která je podle slov vydavatele pro fanoušky, zatímco E3 jen pro novináře. Letos to bude úplně stejné. Maraton tiskových konferencí zahájí EA v sobotu ve 21:00 našeho času. Do dnešního dne společnost potvrdila, že součástí EA Play budou tituly Star Wars Battlefront II, FIFA 18 + FIFA pro Switch, Madden NFL 18, NBA Live 18, Need for Speed: Payback, The Simbs Mobile, The Sims 4 a rozšíření In the Name of the Tsa do Battlefieldu 1. Dále nový obsah pro Star Wars Galaxy of Heroes a Titanfall 2.

V redakci očekáváme nové informace o projektu Hazelight od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons, který byl představen již na E3 v roce 2014. Zapomenout nemůžeme také na roztomilou hříčku Fe, jež se odehrává v lese. A co teprve další Star Wars od Visceral Games a nové projekty BioWare. O zábavu bude jistě postaráno.

Devolver Digital

V neděli v 19:00 našeho času budeme moci sledovat historicky první tiskovou konferenci společnosti Devolver Digital na E3. Podrobnosti zatím neznáme, je ale jisté, že si vydavatel her Serious Sam, Hotline Miami, Shadow Warrior nebo Broforce připraví něco velkého. Tady teaser.

Microsoft/Xbox

Microsoft se bude v neděli večer nejvíce soustředit na novou konzoli Xbox, které přezdívá Project Scorpio. Ta se má na pultech obchodů objevit koncem letošního roku. Microsoft by tam měl odhalit finální datum vydání, cenu a jistojistě přesná specifika konzole. Při té příležitosti se na tiskovce nejspíš objeví gameplay záběry z her od jiných firem v rozlišení 4K, aby Microsoft demonstroval sílu Scorpia.

Co se vlastních her týče, tak potvrzena byla zombie survival akce State of Decay 2 a něco nového od 343 Industries, ovšem ne Halo 6. My očekáváme rovněž střílečku Crackdown 3, pirátské dobrodružství Sea of Thieves a chybět nemůže ani nová Forza Motorsport.

Záhadno by bylo, kdyby se Microsoft nezaměřil na podporu nezávislých vývojářů, jako například Below a Cuphead. Potěšil by také nový titul od Moon Studios (autoři Ori and the Blind Forest).

Bethesda

Za poslední roky Bethesda vyrostla a může si dovolit svou vlastní tiskovou konferenci. Přezdívá ji Bethesdaland a na obrázku se zábavním parkem zahrnula Dishonored, Prey, The Elder Scrolls, Doom, Quake a Fallout, tedy aktuální značky a série od Bethesdy. Navíc jsou na obrázku dvě atrakce ve výstavbě. Ty by mohly signalizovat chystané oznámení her Wolfenstein: The New Colossus a The Evil Within 2, případně něco nového od tvůrců The Elder Scrolls a nových Falloutů ze studia Bethesda Game Studios. Na šestý díl The Elder Scrolls ale můžeme zapomenout, na něj dojde až v budoucnu.

Mluvit se bude ale také o Elder Scrolls Online: Morrowind, Elder Scrolls Legends, Elder Scrolls V: Skyrim pro Switch a Falloutu 4 VR.

PC Gaming Show

Loni i předlony byla PC Gaming Show dost ukecaná, i přesto jsme byli svědky několika zajímavých oznámení. Letos potvrdily svou účast firmy jako Bohemia Interactive, Tripwire Interactive, Xbox a nově také Cygames prezentující Shadowverse a Nexon. Očekávat máme novinky o úspěšné survival onlinovce PlayerUnknown’s Battlegrounds, tahové strategii BattleTech, Total War: Warhammeru 2 a studia Raw Fury Game.

Ubisoft

Nový Assassin’s Creed, Far Cry 5, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole, další Just Dance a nějaká nová značka. To je ve zkratce plán Ubisoftu, který se podle spekulací rozroste ještě o Mario + Rabbids Kingdom Battle pro Switch a možná nás bude čekat nějaké další překvapení. Bohužel Beyond Good & Evil 2 na E3 2017 nebude, ukáže se někdy později v letošním roce.

Sony/PlayStation

Sony zatím nepotvrdila žádné hry, které bude prezentovat na E3. My ale víme, že chystá zombie rubačku Days Gone, nové God of War (velký billboard už je v Los Angeles), Gran Turismo Sport, Uncharted: The Lost Legacy, The Last of Us Part II, Detroit: Become Human, Dreams, Knack 2, MatterFall, WiLD a zapomenout nemůžeme ani na Death Stranding od Hidea Kojimy.

Od jiných společností se bude určitě mluvit o Call of Duty: WWII, Destiny 2, Far Cry 5, Star Wars Battlefrontu 2 a spekuluje se také nad FIFA 18, která by měla po dlouhé době přejít od Microsoftu k Sony.

Nintendo

Nintendo nebude mít klasickou tiskovou konferenci, místo toho uspořádá digitální event zahrnující Super Mario Odyssey a další hry pro Switch. Jaké by to mohly být? Dle nás Arms, Fire Emblem Warriors, Splatoon 2 a Xenoblade 2. Možná se přidají i Pokemon Stars, spekulovaný Super Smash Bros. a také Mario + Rabbids Kingdom Battle od Ubisoftu.

Ostatní

Na E3 2017 pochopitelně nebudou chybět další společnosti a studia, jen nebudou tak vidět, ale o své slovo se přihlásí. Potvrzeny byly například hry Vampyr, Call of Cthulhu, Mount & Blade 2: Bannerlord, Kingdom Come: Deliverance, Aven Colony, Genesis Alpha One, Overland, The Escapists 2, Yoku's Island Express, Metal Gear Survive, Project Cars 2, Elex, SpellForce 3, PES 2018, NBA 2K18 nebo Sonic Mani a Sonic Forces.

Některá studia a jejich projekty však nedorazí. Na E3 neuvidíme třeba Darksiders 3, nový projekt od Remedy, pokračování Life is Strange nebo Avengers a nového Tomb Raidera od Crystal Dynamics. Bohužel nic neukáže ani CD Projekt RED, jak dnes Zingu potvrdil PR manažer studia Radek Adam Grabowski. Zaměstnanci studia budou na E3 jen jako návštěvníci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama