Judgment představuje možnosti vyšetřování
Judgment Novinka Judgment představuje možnosti vyšetřování

Judgment představuje možnosti vyšetřování

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Pravdu můžete odhalit pomocí různých nástrojů.

Reklama

Na vydání RPG Judgment si u nás ještě budeme muset chvíli počkat, to ale nebrání společnosti Sega uvolňovat další nové trailery. Ten dnešní nás blíže seznámí s různými možnostmi odhalování pravdy v této nové hře od studia Ryu Ga Gotoku Studio, stojící za sérií Yakuza.

Protože se budeme pohybovat ve čtvrti Kamurocho, která není v Japonsku zrovna tím nejbezpečnějším místem, najdeme zde třeba velké množství sériových vrahů a domů s červenou lampou nad dveřmi, musí si soukromý detektiv Takayuki Yagami a jeho partner Kaito pomoci při odhalování pravdy pomoci všemi dostupnými pomůckami a nástroji, které dokážou sehnat. Podívejte se na použití některých z těchto pomůcek (včetně dronů, šperháků a také svalů bývalého člena Yakuzy) v novém traileru.

Judgment vyšel v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci loňského roku a do Severní Ameriky a Evropy se dostane 25. června a nabídne dvojí dabing (původní japonštinu a angličtinu) a titulky v angličtině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině. V našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk si můžete Judgment již nyní předobjednat.

Trailer v anglické verzi

Trailer v japonské verzi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama