Tvůrci Yakuzy odhalili detektivku Judge Eyes
Judgment Novinka Tvůrci Yakuzy odhalili detektivku Judge Eyes

Tvůrci Yakuzy odhalili detektivku Judge Eyes

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Po Yakuze přichází na řadu detektivka, která v sobě oblíbenou japonskou sérii nezapře.

Reklama

Tak už konečně víme, na čem dělají tvůrci série Yakuza. Společnost Sega odhalila zbrusu novou hru od tohoto týmu. Titul se jmenuje Judge Eyes a je za něj zodpovědný Toshihiro Nagoshi z pozice výkonného ředitele. Hlavním hrdinou této nové akční adventury je Takayuki Yagami (hraje Takuya Kimura), který je bývalým právníkem. Obhajoval vrahy a vyhrál nemožné soudní procesy. Vysekal dokonce brutálního vraha, což vedlo ke konci jeho právnické činnosti, respektive ona událost zničila jeho veřejnou pověst. O tři roky později Yagami odešel a stal se soukromým detektivem.

Yagami nyní žije v rodné čtvrti Kamurocho v Tokiu (vývojáři označují město za moderní verzi Tokia), kde řeší různé případy. Jednoho dne je požádán, aby shromáždil důkazy o případu sériového vraha, jenž je velmi brutální. V tom se začne něco dít a hlavní hrdina je vtažen do tajemství. Pravděpodobně v něm bude hrát roli i minulost našeho právníka. Do případu je totiž zapletena i advokátní kancelář, v níž pracoval. Možná s tím vším má souvislost ještě jedna věc. Otec hlavního protagonisty byl také právník.

Mezi dalšími odhalenými postavami jsou: právník Ryuzo Genda (hraje Akira Nakao), detektiv Kazuya Ayabe (Kenichi Takito) z divize organizovaného zločinu, elitní detektiv Mitsuru Kuroiwa (Shosuke Tanihara) a vůdce Yakuzy Kyohei Hamura (Pierre Taki). Ano, i obávaná Yakuza bude hrát v této adventuře svou roli.

S vydáním Judge Eyes se počítá 19. prosince v Japonsku a někdy v průběhu roku 2019 u nás ve verzi pro PlayStation 4. Pokud máte japonský PlayStation Store, tak si můžete již nyní stáhnout demoverzi. Více vám o hře řeknou dostupná videa. Na první pohled lze říci, že tahle detektivka v sobě oblíbenou japonskou sérii Yakuza rozhodně nezapře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama