Project Judge vyjde na západě jako Judgment​
Judgment Novinka Project Judge vyjde na západě jako Judgment​

Project Judge vyjde na západě jako Judgment​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Vydání se máme dočkat v létě 2019 a bude obsahovat také anglický dabing.

Reklama

Společnost Sega oznámila finální název hry Judge Eyes: Shinigami no Yuigon, pod kterým tento titul vyjde na západě. Prozatím jsme ji mohli znát jako Project Judge, ale v létě roku 2019 dojde v Severní Americe a v Evropě k uvolnění pro PlayStation 4 pod názvem Judgement.

V Japonsku bude Judgement vydán už 13. prosince a na zdejším PlayStation Store už existují dvě různá dema, díky kterým si mohou hráči udělat představu, o jakou hru půjde. Navíc byla v posledním čísle časopisu Famitsu (1566) vydána i recenze, která si odnesla velmi pěkných 37 bodů ze 40 (9/10/9/9).

Západní verze hry Judgement bude navíc obsahovat kromě původního japonského dabingu také anglickou zvukovou stopu. Hlavního hrdinu Takayukiho Yagamiho namluví Greg Chun a Joe Zieja se ujme role Issei Hoshina. Mezi dalšími dabéry najdeme třeba tyto jména: Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore a Brian McNamara. Mezi hostujícími dabéry jsou SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittelman a další.

Judgement se tak po více než 12 letech stává první hrou série Yakuza, která dostala pro západní vydání anglický dabing. Prozatím posledním předabovaným dílem byla původní Yakuza pro PlayStation 2, vydaná v roce 2006. Práce na anglické lokalizaci Judgementu byla podle tvůrců dost náročná, prý složitější než u většiny jiných her, proto se lokalizační tým snažil co nejvěrněji udržet myšlenku a detaily originálního japonského scénáře.

Díky tomu si ale budou moci hráči kdykoli během hry přepínat mezi japonskou a anglickou zvukovou stopou a zvolit si takový herní zážitek, který jim bude co nejvíc vyhovovat. Zároveň se budou měnit také titulky a to podle toho, kterou stopu budete mít zrovna vybranou, zda japonštinu nebo angličtinu. Japonské titulky budou prezentovány způsobem, který je totožný s tradičními zkušenostmi se sérií Yakuza, zatímco anglické titulky k dabingu budou víc odpovídat anglickému skriptu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama