Úvodní film z chystaného Judge Eyes
Judgment Novinka Úvodní film z chystaného Judge Eyes

Úvodní film z chystaného Judge Eyes

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Bude nová hra od studia Ryu Ga Gotoku stejně úspěšná jako série Yakuza?

Reklama

Po oznámení nové hry legendárního studia Ryu Ga Gotoku, stojícího za úspěšnou sérií Yakuza, vydala společnost Sega úvodní film jejich připravovaného projektu. Akční titul ponese jméno Judge Eyes: Shinigami no Yuigon a pro PlayStation 4 vychází v Japonsku už 13. prosince. Na západě by k vydání mělo dojít někdy během příštího roku.

Judge Eyes (pracovní název Project Judge) se odehrává v Tokiu v době po sérii vražd a je zasazena do současného času. Hlavní hrdina hry jménem Takayuki Yagami, ztvárnil jej japonský herec Takuyu Kimuru, vždy bojuje za to čemu věří, i když jej obklopuje celá řada smutných a depresivních událostí. Vzdal se dokonce kariéry úspěšného právníka a nyní se živí jako soukromý detektiv.

Sám Kimura se s vývojářským týmem hry stýkal velice často, protože chtěl vytvořil tohoto hlavního protagonistu velmi přesvědčivě a pro použití ve hře dokonce namluvil více než 1000 minut záznamu svého hlasu. Svým úsilím při vývoji hry a rozvoji své role by rád předefinoval to, co ve skutečnosti znamená "přivést postavu k životu".

Nové zasazení hry do do soudní síně, volba thrilleru jakožto žánru a vnesení pocitu viny hlavního hrdiny snad zintenzivní herní zážitek, při kterém budou muset hráči využít ve spojení s jedinečnými funkcemi hry i klíčové vyšetřovací dovednost. A odhalit pravdu, skrytou v jádru příběhového spiknutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama