Konečně ukázka z remastrované kolekce Homeworld
Homeworld Novinka Konečně ukázka z remastrované kolekce Homeworld

Konečně ukázka z remastrované kolekce Homeworld

Michal Burian

Michal Burian

3

Kromě prémiových gameplay záběrů bylo oznámeno datum vydání.

Reklama

Ještě před oznámením nových Borderlands se nám studio Gearbox Software rozhodlo ukázat prémiové gameplay záběry z Homeworld Remastered Collection. Remasterovaná kolekce vesmírné legendární real-time strategie vyjde 25. února na Steamu za 27,19 eur. Po 24. únoru bude kolekce stát 31,99 eur.

Homeworld Remastered Collection zahrne přepracované a vylepšené verze Homeworld a Homeworld 2. Na kolekci pracuje Gearbox ve spolupráci s klíčovými členy původního vývojového týmu. Společně vylepšili grafickou stránku, přidali nový dabing a navíc vám ještě dají původní hry bez vylepšení.

Pokud si kolekci předobjednáte, získáte ještě přístup do Homeworld Remastered Steam Multiplayer Beta. Jak samotný název napovídá, půjde o multiplayerovou betu remastrovaných verzí, obou her, které budou spojené. Díky tomu budou v multiplayeru všechny rasy, mapy a herní módy z obou původních titulů.

Kromě Homeworld Remastered Collection pracují v Gearboxu ještě na Homeworld Shipbreakers s veterány značky, kteří se usadili v Blackbird Interactive. Půjde o prequel celé série. Na další informace si musíme ještě počkat.

Obrázky z Homeworld Remastered Collection

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama