Luzirovo dobrodružství na plný plyn
Novinka Luzirovo dobrodružství na plný plyn

Luzirovo dobrodružství na plný plyn

Michal Burian

Michal Burian

5

PacIn: Nermessova pomsta by se dal shrnout asi takto: nejdéle vyvíjená freewarová hra na naší a slovenské scéně, která nabídne hezkou grafiku, působivé efekty, originální soundtrack, kompletní český dabing a kvalitní epický příběh. Chcete se dozvědět víc?

Reklama

Arkádu PacIn: Nermessova pomsta má na svědomí české nezávislé studio FiolaSoft, které se při tvorbě této hry inspirovalo především oblíbeným a stále žijícím pacmanem. Oproti klasice však PacIn nabídne hezký grafický kabátek, působivé efekty, originální soundtrack, kompletní český dabing od Perla Group a především epický příběh kombinující prvky klasických pohádek a fantasy světů.

PacIn: Nermessova pomsta vypráví příběh o mladém Luzirovi, pacinovi, kterému nikdo z vesnice pořádně nevěří. Možná právě proto si ho osud vybere, aby zaspal únos vesnice zlým Nermessisem do temnoty a mohl tak dokázat nejen sobě, ale především celé nevěřící vesnici pacinů, že záleží pouze na tom, čemu doopravdy věříte.

Pokud se rozhodnete, že si tuhle novou hříčku budete chtít zahrát, tak si ji koncem letošního roku (pravděpodobně v září) budete moci pořídit, a to buď digitální nebo krabicovou verzi. Cena by se měla pohybovat mezi 150 až 300 Kč. Za těchto pár korun získáte přes 18 hodin herní doby, různorodé prostředí plné herních postav, video bonusy od tvůrců hry, originální soundtrack s několika hodin hudby a hlavně podpoříte tvůrce. Na začátku roku 2011 bude potom následovat zveřejnění free verze.

Pro více informací navštivte oficiální stránky nebo Facebook kanál. Brzy proběhne také uzavřené betatestování a někoho by mohly zajímat hardwarové nároky:

Minimální: CPU 1.5GHz, 512MB Ram, GPU 128MB, DirectX 9.0c, zvuková kartaDoporučené: CPU DualCore 2.2GHz, 1GB RAM, GPU 256MB, DirectX 9.0c, zvuková karta

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama