Marvel’s Avengers bude mít kampaň pouze pro jednoho hráče
Novinka Marvel’s Avengers bude mít kampaň pouze pro jednoho hráče

Marvel’s Avengers bude mít kampaň pouze pro jednoho hráče

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Kooperačního multiplayeru se dočkáme pouze ve speciálně oddělených misích.

Reklama

Je to skoro již týden, co jsme se mohli poprvé podívat na nové Marvel’s Avengers od studia Crystal Dynamics a Eidos Montreal. Ti nám na E3 konferenci společnosti Square Enix sice o hře pověděli spoustu informací a podrobností, otázkou však nadále zůstává, jaký druh hry to vlastně bude. Napovědět by nám však mohly nové informace, se kterými přišel zahraniční magazín IGN. Hraní Marvel’s Avengers by se totiž mělo rozdělit na dvě části. Jádrem celé hry bude čistě singleplayerová kampaň, ke které si žádného superhrdinského kamaráda nepřizvete. Druhou částí by pak měly být vedlejší úkoly a mise s možností online kooperace.

Crystal Dynamics, kteří jsou asi nejznámější pro svou práci na restartu Tomb Rider série, vytváří tradiční zážitek hry pro jednoho hráče pro Marvel’s Avengers. Celou základní příběhovou linii tak budete procházet sami, přičemž gameplay bude samovolně přeskakovat mezi různými superhrdiny podle toho, jak to bude příběh a akce potřebovat. Podle slov samotných autorů byly mise naskriptované a vytvořené stejným způsobem, jaký můžete znát třeba ze Shadow of the Tomb Raider nebo Uncharted 4.

Marvel’s Avengers bude mít kampaň pouze pro jednoho hráče

Hra také bude obsahovat kooperaci až pro čtyři hráče, jak jsme se již dozvěděli na samotné konferenci. Ta však bude dostupná pouze skrze vedlejší mise. Vše by však mělo být spojeno s postupem v příběhové kampani, jelikož kooperační mise se vám budou odemykat zároveň s vaším progresem v části pro jednoho hráče. V těchto vedlejších misích si pak můžete vybrat kteréhokoliv superhrdinu, který bude v daný moment k dispozici a společně s vašimi přáteli vyrazit za plněním úkolů. Zároveň však bylo potvrzené i to, že tyto mise budete moci hrát naprosto sami. Pokud tak nemáte žádný zájem účastnit se kooperačních soubojů, můžete tyto speciální úkoly brát jako další vedlejší mise pro váš singleplayerový průchod hrou. K jejich odehrání nebudete potřebovat ani připojení k internetu. Příběhem tyto vedlejší mise sice budou odbočovat od hlavní dějové linie, budou však obsahovat vlastní děj. Ten je však, podle slov vývojářů, tak úzce spjatý s hlavními problémy, že vždy bude dávat příběhově smysl, proč na nějakou dobu opustit hlavní cíl celé hry.

Marvel’s Avengers bude mít kampaň pouze pro jednoho hráče

Jednou z dalších potvrzených informací, která po přečtení předchozích řádků dává naprostý smysl, je, že Marvel’s Avengers nebude obsahovat open world. Tuto informaci potvrdil vedoucí designér ve společnosti Crystal Dynamics Philippe Therien a přidal pro to i jednoduchý důvod. "Avengers superhrdinové jsou nejefektivnější celosvětově," říká. Podle jeho slov by tak bylo naprosto neefektivní umístit všechny Avengery do jednoho města po celou dobu. Iron Man a jeho přátelé se tak budou v rámci celé hry pohybovat po celém světě. Jeho slova následně potvrdila i senior producentka Rose Hunt se slovy, že tým v Crystal Dynamics chce, aby Marvel’s Avengers měli v rukou osud celého světa.

Okolo Marvel’s Avengers stále zůstává spoustu otazníků a doufáme, že budou brzy odkryty. Nové informace se na nás určitě budou v příštích měsících jenom hrnout a také se můžeme těšit na předem avizovaný beta test. Vydání hry je plánováno na 15. května 2020 a zahrát si ji budeme moci jak na konzolích PS4 a Xbox One, tak na PC a připravované streamovací služby od Google s názvem Stadia.

Marvel’s Avengers si můžete předobjednat na Xzone.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama