Monster Boy v traileru pro Gamescom 2016
Novinka Monster Boy v traileru pro Gamescom 2016

Monster Boy v traileru pro Gamescom 2016

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koukněte se na všech šest možných transformací hlavního hrdiny.

Reklama

Vydavatelská společnost FDG Entertainment a studio Game Atelier společně vydali nový trailer pro hru Monster Boy and the Cursed Kingdom. Ten je určen hlavně pro letošní Gamescom.

Herní série Monster Boy je klasická side-scrolling akční adventura, vytvořená společně s Ryuichi Nishizawou, tvůrcem Wonder Boye. Monster Boy byla podle slov tvůrců vytvořena s cílem přivést zpět zážitek z klasických her a zakládá si hlavně na jednoduchosti. Vzrušující hra, veselá hudba a barevná grafika. I tak na vás čekají obrovští bossové, skryté průchody, mocná výbava a dovednosti, díky kterým se musíte zbavit kletby.

Monstr Boy se může transformovat do 5 dalších různých tvorů, z nichž každý má své vlastní vlastní dovednosti a schopnosti. Musíte se naučit využít všechna jedinečné schopnosti, otevřít si nové cesty a posunout se dál v příběhu.

Nový trailer nám ukazuje schopnosti hlavní postavy, což je několik různých transformací. Pokud již nějakou z transformací v průběhu hraní odemknete, můžete mezi nimi volně přepínat a je tak pouze na vás, jak hrou projdete.

Monster Boy and the Cursed Kingdom vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC v letošním roce a na stánku Xboxu jej půjde v hratelné verzi vyzkoušet tento týden na Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama