Nebojácný dobrodruh Adol z RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana
Novinka Nebojácný dobrodruh Adol z RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Nebojácný dobrodruh Adol z RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nový trailer nás seznámí s hlavním protagonistou a podíváme se také na free DLC a bonus za předobjednávku z PlayStation Store.

Reklama

S několika hrdiny chystaného RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana jsme se již setkali. Víceméně už není třeba představovat modrovlasou snovou Danu a před pár týdny došlo i na několik vedlejších postav. Nyní se ale konečně seznámíme s neohroženým dobrodruhem a hlavním hrdinou série v jednom, s Adolem Christinem.

Adola Christina velmi lehce poznáte díky neobvyklé, červené barvě svých vlasů. Tento dobrodruh už navíc prošel velkým počtem výzev a nebezpečí. A vždy se vrátil v pořádku. Teď ho ale čeká největší a nejodvážnější dobrodružství na prokletém ostrově Seiren.

Po ztroskotání na ostrově se Adol setkává s úplně novým obsazením a ještě se mu ve snech zjeví tajemná, modrovlasá dívka jménem Dana. Vlastně vůbec netuší, o co tady jde a tak mu nezbývá než se vypořádat se všemi problémy, které před ním stojí.

Společnost NIS America, kromě vydání nového traileru, také oznámila vydání zdarma stáhnutelného dodatečného obsahu pro Adola. Zdarma ale bude pouze po dobu jednoho týdne od vydání hry. V Evropě tedy od 15. září.

Najdete zde:

• Adol’s Silver Armor - památná, původní zbroj Adola, kterou nosil při svých dobrodružstvích

• Adol’s Adventurer Clothes - oblečení, které se hodí při všech výpravách po celém světě

• Adol’s Survival Kit - soubor věcí, které jsou při dobrodružství na opuštěném ostrově velmi užitečné; jde o 1x Blade Ring II, 1x prázdnou lahvičku a 10x železnou rudu

Nakonec si NIS America připravila i menší dárek pro hráče, kteří si RPG Ys VIII: Lacrimosa of Dana předobjednají prostřednictvím obchodu PlayStation Store. Dostanou navíc zdarma téma pro PlayStation 4, sedm avatarů a digitální soundtrack s pěti skladbami.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana bude v Evropě vydána pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC 15. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama