Nejzajímavější události týdne: Wii U, Medal of Honor, Assassin's Creed 3, FIFA 13, Far Cry 3 (37.týden)
Novinka Nejzajímavější události týdne: Wii U, Medal of Honor, Assassin's Creed 3, FIFA 13, Far Cry 3 (37.týden)

Nejzajímavější události týdne: Wii U, Medal of Honor, Assassin's Creed 3, FIFA 13, Far Cry 3 (37.týden)

Michal Burian

Michal Burian

17

Pojďte se s námi podívat na nejzajímavější události týdne, kterému vévodilo Nintendo s konzolí Wii U.

Reklama

Pokud jste v týdnu neměli čas pravidelně sledovat a číst novinky na Zingu, tak pro vás máme rychlé řešení, náš článek Nejzajímavější události týdne vás provede nejzajímavějšími událostmi jednotlivých dnů a zaručí vám, že o nic zajímavého nepřijdete.

Vítáme vás u dalšího přehledu týdne. V tom si největší pozornost vysloužilo Nintendo a jejich připravovaná konzole Wii U. Společnost totiž oznámila datum vydání pro Evropu a Severní Ameriku, stejně tak hry, které na konzoli vyjdou. Největší šokem bylo oznámení pokračování rubačky Bayonetta, které vyjde exkluzivně pro Wii U.

Dále jste se mohli podívat na akci The Wonderful 101, logickou hříčku Toki Tori 2, Nintendo Land, LEGO City Undercover, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends, Darksiders 2 a také na nejzajímavější hru pro tuto mašinku, horor ZombiU. Ten nabídl nové obrázky a gameplay trailer.

Největším překvapením týdne ovšem byla zpráva, že řecká policie zadržela dva vývojáře ze studia Bohemia Interactive. Nejprve se mělo za to, že Češi na ostrově Limnos fotografovali a natáčeli místní krajinu pro Armu 3. Následně však ředitel studia vysvětlil, že oba byli na dovolené.

Frank Gibeau, šéf EA Labels, objasnil, že připravovaná free-to-play strategie Command & Conquer nakonec singleplayerovou část nabídne.

"Když je Command & Conquer free-to-play, znamená to, že nebude mít singleplayer?" "Ne, jde o něco, co je pro hráče důležité. Krása free-to-play je v tom, že se můžeme přizpůsobit, můžeme reagovat na prosby hráčů a nabídnout jim co chtějí," řekl Gibeau pro The Verge.

"Našim cílem je vyvíjet hru v reakci na tom co lidé chtějí, a v tom je krása free-to-play."

Taktická akce Metal Gear Solid: Ground Zeroes od japonského studia Kojima Productions se pochlubila, že obsáhne denní a noční cyklus. Ten ovlivní hru, například uvidíte určité změny ve struktuře nepřátelských vojsk a také v samotném herním světě. Celkově si od denního a nočního cyklu Konami slibuje posílení znovuhratelnosti.

Otevřenému světu se ovšem nevyhne čas od času načítání.

Velkou pozornost strhla také informace, že EA měla podle všeho v posledních letech snahu odkoupit nezávislé studio Valve, a to za jednu miliardu dolarů.

Lara Croft vs Nathan Drake ve fanouškovském filmečku.

V týdnu se nezapomněl ozvat ani očekávaný Assassin's Creed 3. Nejprve jste se mohli dozvědět, že za 1041 Kč si můžete koupit latexovou repliku Tomahawku z Assassin's Creed 3. Dále jste se mohli podívat na trailer ztracených mayských ruin a z vývojářského deníčku se dozvědět o hrdinovi na pozadí války. Pokud jste si mysleli, že námořní bitvy budou jen dopočtu, tak nemáme pravdu. Alex Hutchinson tvrdí, že jde o velmi důležitou součást samotné revoluce. Lovení v Assassin's Creed 3 nebude pro srandu králíkům a nové gameplay záběry.

Přemýšleli jste nad tím, jak se budou hrát hry za pár let? Právě to se nám totiž pravděpodobně podařilo zjistit, Sony chystá zařízení pro virtuální realitu a Microsoft vlastní zajímavý patent na herní místnost.

Díky nedávno spuštěné službě Greenlight se na Steamu v brzké době objeví deset nových her. Tamní komunita dala hlasováním najevo, že by si přála, aby se na Steamu začal prodávat remake původního Half-Life s názvem Black Mesa. Dále Cry of Fear, Dream, Heroes & Generals, Kenshi, McPixel, No More Room in Hell, Project Zomboid, Routine a Towns.

Přečtěte si naše dvojí dojmy z prezentace Medal of Honor: Warfighter. Zahráli jsme si multiplayer a viděli kousek ze singleplayeru.

V týdnu si příznivci fotbalu mohli stáhnout demoverzi FIFA 13. Ta vyšla na PC, PlayStation 3 a Xbox 360 a nabízí k vyzkoušení týmy AC Milán, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus a Manchester City na stadionu Etihad za suchého denního počasí s nastavením poločasu na 3 minuty (2x3 minuty).

Stále nemáte dost zombie her? Pak pozor, tvůrce Resident Evil a Dead Rising pracuje na titulu Yaiba, jenž by mohl příjemně překvapit. SEGA se rozhodla na tajemný Project Omega lákat sadou obrázků se ženskými přednostmi. Zda mají něco společného se samotnou hrou, to nevíme.

Resident Evil 6 nakonec nebude nejspíš tak špatný, jak většina hráčů očekává. Italský oficiální PlayStation magazínu vynesl první verdikt a udělil hře krásných devět bodů z deseti.

Recenzent tamního plátku označil Resident Evil 6 za úžasný návrat známé značky a hlavně za jeden z nejlepších survival hororů pro tuto generaci.

Karabina s logem hry k PC verzím Far Cry 3.

Další Duke Nukem? Měl by o něj vůbec někdo zájem? Gearbox Software by si chtěl napravit reputaci a zvažuje, že by se pustil do vývoje svého vlastního Duke Nukema.

Danger Close se v týdnu připomnělo s Medal of Honor: Warfighter, když vydalo nové osmiminutové video s in-game záběry, kde uvidíte záchranu rukojmí v provincii Basilan na Filipínách.

Na závěr ještě dnešní krátké video s průletem singleplayeru Call of Duty: Black Ops 2. Z videa lze jednoduše poznat, že Activision nehodlá nic měnit, další CoD nabídne frenetickou akční jízdu napříč futuristickým světovým konfliktem.

Trailer představuje Monkey Business DLC k Far Cry 3.

Těšíme se na další týden

V následujícím týdnu se můžete těšit na recenze F1 2012, Borderlands 2 a mj. také na FIFA 13. Samozřejmě toho pro vás budeme mít mnohem, ale mnohem víc. Nezapomeňte nás sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama