Netradiční drama Blackwood Crossing v traileru z Gamescomu
Novinka Netradiční drama Blackwood Crossing v traileru z Gamescomu

Netradiční drama Blackwood Crossing v traileru z Gamescomu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Ve hře se ujmete role jisté Scarlett, s níž se vydáte na magickou cestu, která ale není taková, jak se na první pohled může zdát.

Reklama

Gamescom nedává prostor jen velikánům a obřím AAA titulům, ale i menším projektům. Jedním z nich je na pohled skoro až pohádková adventura Blackwood Crossing, hraná z pohledu první osoby. V ní se ujmete role mladé slečny Scarlett, která se jednou probudí v jedoucím vlaku spolu se svým mladším bratrem Finnem (snad není nějaký zrádce). A jakmile narazí na záhadnou postavu, dojde jí, že tohle není žádná obyčejná cesta vlakem.

Tak začíná magické dobrodružství plné lásky, života i ztráty. V tomhle dramatu se svět a vaše schopnosti vyvíjí netradičním způsobem a jádrem všeho je váš vztah s FN-218... pardon, s Finnem. Jakožto sirotci máte silný vztah, ale dospívání otevírá dveře novým zájmům a způsobuje čím dál větší odtažitost.

Na hře přitom pracuje britský tým PaperSeven, složený z bývalých zaměstanců studia Black Rock. Blackwood Crossing má každopádně vyjít v průběhu příštího roku pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama