Nové detaily a obrázky z Everybody’s Gone to the Rapture
Novinka Nové detaily a obrázky z Everybody’s Gone to the Rapture

Nové detaily a obrázky z Everybody’s Gone to the Rapture

Michal Burian

Michal Burian

7

Co to pro nás připravují tvůrců hororové Amnesie?

Reklama

Zajímavě vypadající hra Everybody’s Gone to the Rapture od autorů hororové Amnesie dává o sobě vědět prostřednictvím nových detailů a obrázků. Z dřívějška víme, že se titul pochlubí zajímavou zápletkou a apokalypsou týkající se nějaké katastrofy o konci světa. Kreativní ředitel Dan Pinchbeck se o projektu rozpovídal a prozradil nové informace.

Nejprve řekl, že od červnové E3 ušli pořádný kus cesty a směřují k alfa verzi. Herní svět mají tak nějak hotov a začínají ladit hlavní mechaniky. V Everybody’s Gone to the Rapture bude šest hlavních oblastí. Každá se pochlubí odlišnou identitou, ale zároveň budou všechny tvořit jeden velký celek.

Hlavním cílem tvůrců je vytvořit historicky přesnou hru, která dokáže prodávat jejich verzi venkovských oblastí Anglie roku 1980. „Je to velká výzva, máme však naprosto skvělý tým lidí,“ podotkl Pinchbeck.

Jádro hry je tvořeno z jedinečné atmosféry a příběhu, který je prý hluboký, strhující, citově řízený a odehrává se v živém světě.

Pinchbeck přiznává, že je před nimi ještě spousta práce. Podle jeho slov si ale vedou dobře, o čemž svědčí i to, že se aktuálně nacházejí zhruba v polovině cesty. O příběhu nechtěl nic říkat, aby náhodou něco neprozradil. Akorát dodal, že je z něho nadšený, a to zejména kvůli tomu, že je nelineární.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama