Nové informace o Beyond Good & Evil 2
Novinka Nové informace o Beyond Good & Evil 2

Nové informace o Beyond Good & Evil 2

Michal Burian

Michal Burian

7

Michel Ancel prozradil nové informace a ukázal zajímavé koncepty.

Reklama

Včera k večeru uspořádal Ubisoft stream zaměřený na očekávanou hru Beyond Good & Evil 2. Kreativní ředitel Michel Ancel se svými kolegy odhalil nové podrobnosti z vývoje. Dozvěděli jsme se nové informace o příběhu, charakterech a dalších věcech.

Začneme tím nejpodstatnějším, dle mého. Beyond Good & Evil 2 budeme moci hrát sami v singleplayeru. Vývojáři se ale budou snažit hráče přimět, aby si zahráli se svými kamarády a přáteli. Právě hraní ve více lidech má být hlavním motorem příběhu, ale samozřejmě budou ve hře i tradiční pasáže se začátkem, prostředkem a koncem. V průběhu dobrodružství se máme seznámit s celou řadou charakterů, což má být dost emotivní.

Během živého přenosu byla k vidění celá řada konceptů. Na artworcích si prohlédnete nové postavy a kosmické lodě. Tvůrce populárního Raymana ukázal kosmické lodě všech tvarů a velikostí. Ty půjde navíc různě modifikovat a vylepšovat. Zajímavě vypadají i hybridní charaktery, které v některých částech připomínají tygra, slona, může, ženu apod. Postavy sdílení DNA.

Důležitým prvkem Beyond Good & Evil 2 bude cestování, kdy se z malé čajovny ve městě dostanete na obrovskou vesmírnou loď ve vesmíru. Tato pasáž byla vidět v traileru na červnové E3 v Los Angeles. Ve studiu si dali za úkol, aby přechod byl bezproblémový a hladký.

Když už je řeč o E3, tak od června letošního roku se počet zaměstnanců tvůrčího celku téměř zdvojnásobil.

Beyond Good & Evil 2 nemá stanovené datum vydání, vyjít by měl na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Eurogamer.net, IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama