Nové postavy a příběh Gravity Rush 2
Gravity Rush 2 Novinka Nové postavy a příběh Gravity Rush 2

Nové postavy a příběh Gravity Rush 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Setkejte se s pěticí nováčků této série.

Reklama

Jelikož si první Gravity Rush získalo opravdu velké množství fanoušků, jistě už netrpělivě vyhlížíte její pokračování. Na to si ale ještě chvíli počkáme, nicméně společnost Sony Interactive Entertainment vydala nové obrázky ze hry Gravity Rush 2, doplněné detaily o pěti nových postavách a taky se dovíme něco nového o příběhu a herním prostředí.

Příběh

Po událostech z původní hry Gravity Rush, se díky nové gravitační anomálii ocitnou Kat a její přítel Syd od poklidného městečka Hekseville a to v hornické osadě Banga.

Banga je mobilní město, taková podivná směs domů a člunů, které jsou domovem horníků a jejich rodin. Lidé se zde živí sběrem gravitační rudy z plovoucího útesu v prostoru pod městem. Pod přísným vedením své vůdkyně Lisy pak pravidelně navštěvují jiné lokality, aby si nakoupili zásoby a prodali rudu.

Kat je zde ale bez Dusty takřka bezmocná a tak se Sydem začínají pracovat a vydělávat si na živobytí v Banze. Přitom samozřejmě potkávají celou řadu nových, zajímavých postav.

Prostředí

Jestli někdo pochyboval o tom, zda si Gravity Rush 2 zachovává svůj krásný otevřený svět a nádhernou prezentaci prostřednictvím komiksových stripů, kterou prý fanoušci vyloženě milovali, tak můžete být ubezpečeni, že nebudete zklamáni. Dvojka Gravity Rush zase nabídne nepřeberné množství příběhových misí a výzev (má jich být více než 50). Ty najdete opět na mapě města vyznačené ikonou a za jejich splnění získáte různé druhy odměn.

Na jednom z nových obrázků můžeme vidět i nové místo zvané The Rift Plane. Jde o zakázanou zemi s velkým množstvím vysoce kvalitní rudy, kde se spolu s Kat setkáte s mnoha novými Nevi (nebo scarabs, jak jim říkají obyvatelé Bangy). Jak zde postupovat dál vám prozradí Giant Stone, obří kamenné desky které poskytnou vodítka a i zde můžete s Kat získat nějaké nové odměny. Co budou zač, zatím nevíme.

Nové postavy

Lisa je silná a nesnášenlivá vůdkyně obyvatel Bangy. Někdy je realista, ale často její jednání vzbuzuje v očích lidí strach i respekt. Vždy ale upřednostňuje bezpečí celé osady.

Vogo je obchodník a šéf Sun Shipping. Pravidelně obchoduje s různými klienty a říká se, že může být zapletený s nelegálním nákupem a prodejem vojenského materiálu. Jeho obchodování s Bangou rozhodně není úplně čisté.

Cecie je tichá a rezervovaná dívka, která v Banze pase dobytek. Je také Lisinou adoptivní dcerou, která ji vychovává dost přísně. Když ale uteče z domova, je Kat požádaná aby ji vypátrala.

Fi je Vogův bodyguard a blízký spolupracovník. Jeho tiché a chladné chování vychází ze znalostí bojových umění. Také velmi pravidelně zastrašuje ty, kteří nechtějí splnit Vogovy požadavky.

Misai je šéfem horníků v Banze a také jedním z největších odpůrců Kat. Jeho tvrdohlavost ho ale často dostane do potíží, když se vydává na nebezpečné těžební mise s cílem dokázat, jakou má pro ostatní cenu.

Gravity Rush 2 vyjde pro PlayStation 4 ještě před koncem roku a asi nejzajímavější je to, že nejdříve v Evropě a to 30. listopadu. Následovat má 1. prosince Japonsko a 2. prosince Amerika a Velká Británie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama