Obrazem: Příroda v Cattle and Crops
Novinka Obrazem: Příroda v Cattle and Crops

Obrazem: Příroda v Cattle and Crops

Michal Burian

Michal Burian

2

Společně s ukázkou manuálního zapojení kultivátoru.

Reklama

Nadějný zemědělský simulátor Cattle and Crops od autorů povedených modifikací do Farming Simulatoru měl být v předběžném přístupu spuštěn již v březnu letošního roku. Studio Masterbrain-Bytes ale nebylo se svou verzí spokojeno a rozhodlo se k odkladu, aby zajistilo lepší optimalizaci, frekvenci snímků za sekundu a vegetaci (tráva, ovoce, stromy). Odklad stále trvá a do dnešního dne nevíme, kdy přesně bude early access verze podporovatelům zpřístupněna.

Z dosavadních informací lze odvodit, že by to již nemělo dlouho trvat. Příští pátek (9. června) odešlou tvůrci podporovatelům na e-mail link ke stažení malého souboru, aby pověřili připravenost svých serverů. Poté by konečně mělo dojít k vydání, nejpozději však do konce června.

Při čekání se podíváme na dvě novinky. Tou nejnovější jsou dva obrázky ukazující přírodu. Druhou potom manuální zapojení kultivátoru. Tohle video vzniklo jako reakce na nespokojené hráče, kterým vadily gameplay záběry z výuky, kde k zapojení docházelo automaticky. Tím má Cattle and Crops působit arkádových dojmem. Masterbrain-Bytes ale dokazují, že myslí na obě skupiny hráčů. Každý si bude moci Cattle and Crops nastavit podle svého.

Ukázka přírody

Manuální zapojení kultivátoru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama