Ukázka deště v Cattle and Crops
Novinka Ukázka deště v Cattle and Crops

Ukázka deště v Cattle and Crops

Michal Burian

Michal Burian

5

Ve srovnání s jinými zemědělskými simulátory nepůsobí špatně.

Reklama

Konkurence pro Farming Simulator se rýsuje. Švýcarské studio GIANTS Software si bude muset dát na dalším díle, který podle předpokladů dorazí v příštím roce, více záležet. Jinak si uřízne velkou ostudu. Během letošního listopadu má totiž vyjít plná verze nadějného zemědělského simulátoru Cattle and Crops. Pracuje na něm nezávislý tým německého studia Masterbrain Bytes, který je složen z fanoušků. Ti dlouhá léta vytvářeli oblíbené modifikace do Farming Simulatoru. Vylepšovali hru například o lepší umělou inteligence nebo přidávali propracovanější mapy.

Jednoho dne si řekli, že zkusí vytvořit vlastní hru. Několik let na ní potají pracovali, aby ji mohli představit komunitě a požádat o finanční pomoc. První informace a záběry z Cattle and Crops překvapily. Hráče ohromil dynamický terén připomínající Spintires, dynamické počasí, změna denní doby, střídání ročních období či propracovaná umělá inteligence pracovníků.

Během tohoto března měla být spuštěna předběžná verze. Vývojáři si na poslední chvíli vzali více času, aby Early Access vypadala podle jejich představ. Na konci února tvrdili, že potřebují ještě několik týdnů. Bohužel ani dnes, na konci dubna, ještě nevíme, kdy přesně bude vývojová verze pro podporovatele spuštěna. Těch k dnešnímu dni je 9981, celkově přispěli částkou 456 693 euro.

Po měsíčním klidu jsme se dočkali nového deníčku. Ten se zaměřil na déšť. Ano, není tak propracovaný jako v AAA titulech, ale v žánru zemědělských simulátorů není vůbec špatný. Zejména, když pole promění v nebezpečnou oblast, kde bez větších problémů se svým strojem můžete zapadnout. To jste mohli vidět v předešlém videu. Důležité je, že do stodol, domů a strojů nebude pršet. I takové nešvary byly k vidění v konkurenčních titulech.

Vývoj Cattle and Crops bedlivě sledujeme, jakmile se objeví něco nového, budeme vás informovat. Roadmap na oficiálních stránkách naznačuje, že by brzy mohlo dojít ke spuštění Early Access verze.

Cattle and Crops má v plné verzi vyjít v listopadu 2017. Pokud se bude hře dařit, Masterbrain Bytes by rádi připravili i PlayStation 4 verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama