Odklad testovací verze Cattle and Crops
Novinka Odklad testovací verze Cattle and Crops

Odklad testovací verze Cattle and Crops

Michal Burian

Michal Burian

2

Na zemědělský simulátor od komunity Farming Simulatoru si počkáme.

Reklama

Talentovaní moddeři z nezávislého studia Masterbrain-Bytes loni úspěšně prošli kampaní na Kickstarteru. Od hráčů vybrali 173 988 euro a slibují, že vytvoří zemědělský simulátor, který bude mít duši. Zkušenosti na to mají, dlouhá léta pracovali na modifikacích do populární série Farming Simulator. Tyhle mody jsou považovány za jedny nejlepší do Farming Simulatoru, včetně map, různých strojů a dalších vylepšení. Takové kvality nedosáhli ani samotní tvůrci hry. Není tak divu, že si tahle parta jednoho dne řekla, že vytvoří vlastní hru, která bude detailní a podle jejich představ. Tím má být Cattle and Crops.

Během crowdfundingu na Kickstarteru bylo slíbeno, že ke spuštění předběžné verze pro podporovatele dojde letos v březnu. Bohužel se tak nestane. Tvůrci museli Early Access fázi odložit. Nejsou totiž se současným stavem titulu spokojeni a nechtějí vydat polotovar, který neodpovídá jejich představám. Až to vše udělají, tak předběžnou verzi vydají. Kdy k tomu dojde, to zatím nesdělili.

V posledních týdnech pracovali na optimalizaci, frekvenci snímků za sekundu a na vegetaci (tráva, ovoce, stromy). Zároveň chtějí připravit systém pro dynamické počasí, mraky a vytvořit výukový program. Během krátkého času se jim podařilo dosáhnout více než dvojnásobku snímkové frekvence v kritických místech (zejména při zobrazení obrovského množství objektů). Teď ještě chtějí vychytat chyby a problémy.

Při čekání se můžete podívat na nový deníček z vývoje. Ten se zaměřil na různé varianty návěsu značky Joskin.

Plná verze Cattle and Crops by měla vyjít v listopadu 2017. Během několika týdnů či měsíců dojde ke spuštění early access verze pro podporovatele. Ta bude nadále vylepšována a rozšiřována o nový obsah, v létě by to měl být multiplayer. Plná verze bude v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama